Luke 10: La deg inspirere av min venninne Aina

I min friskus storfamilie har jeg Aina, en nær venninne jeg fikk i ungdomstiden – som fortiden har tatt med seg hele familien fra Asker for å bo på Svalbard. Og for å jobbe som arealplanlegger i Longyearbyen. Ja, hun er en ekte tøffing. Trebarnsmamma. Og hundeelsker/eier.

La deg inspirere av hennes morgenrutine:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Det jeg liker aller best er å starte hverdagen med yoga, før de andre i huset står opp. Det kan være alt fra 10 minutter til en halvtime med yoga-øvelser, og noen ganger blir det bare 10 dype pust. Men bare jeg har vært på matta så føler jeg at jeg er «i forkant» og at dagen er min.

Ellers så er jeg så heldig å bo på Svalbard, et av de vakreste stedene jeg vet om, med nydelig og barsk natur rett utafor døra. Så jeg går mange forskjellige turer.

Hvorfor trener du?

Med seks medlemmer i familien, inkludert firbente Yoshi, er det luksus å starte dagen med å gjøre noe bare for meg selv, som yoga og god pust. Og med en god start så blir det kanskje lettere å ta gode valg senere på dagen også? Det er i alle fall teorien, hehe.

Det å gå på tur og være ute gir mye glede og opplevelser. Det er klart dørstokkmila kan være heftig nå som mørket har senket seg og kulda satt inn, men man blir jo aldri skuffa når man først har kommet seg ut. Selv etter to år så er håpet om å se nordlys, polarrev, hvalross eller andre naturopplevelser når man går ut av døra fremdeles eksotisk nok til at det drar meg ut av sofaen.

Tusen takk til Aina som deler sitt forhold til trening og aktivitet der hun er nå. Treningssenteret til Aina kåres herved til kalenderens mest eksotiske! Så spennende (litt for spennende?? – les: Isbjørn) å ha et slags safari-element på en hver tur ut døren??!! Noe sier meg at mine treningsdropp på Svalbard hadde handlet om – tørr jeg trene ute i kveld? He he…Jeg synes du er tøff Aina. Og morgenrutinen din kan jeg også bare misunne. Det må være en veldig fin måte å komme i gang på – både fysisk og mentalt. Har aldri klart det, men det er jo ikke for sent?

Trine

Noe spesielt som traff deg?

Velkommen inn i luke 11 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *