Luke 9: La deg inspirere av Frodes nevø Jon

I min familie finnes det flere konkurranse- og prestasjonslystne supermosjonister, og Jon er en av dem, en av Frodes voksne nevøer. Nå får han kjenne på småbarnsfasen, som kanskje byr på litt mindre tid til trening.

La deg inspirere av hans løsning i tidsklemma:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Nå om dagen har jeg en hektisk hverdag og det går mye i løping, som er en effektiv og fin treningsform. Jeg kan ta på meg skoa hjemme og har gjort unna en effektiv økt på kort tid.

Og så har det vært moro å fokusere mer på en ting i det siste, for å kunne se forbedring i form og fart, til tross for tidsklemme.

Hvorfor trener du?

Trening gir meg et mentalt avbrekk i hverdagen. Og så er det gøy med egne prestasjoner. Jeg deltar på noen løp og konkurranser i året og det viser seg at det har mye å si for motivasjonen min. Uten en konkurranse foran meg, så blir treningen ustrukturert og tilfeldig. Med et treningsmål i form av en konkurranse blir treningen mer målrettet og jeg trener mer.

Tusen takk for at du fant tid til å inspirere oss med din finting av tidsklemma Jon! Jeg digger måten du tilrettelegger for å opprettholde mestring, fremgang og resultater, når tiden til trening er knappere. Gøy med positive opplevelser, uansett livsfase. Selv om det er en del du ikke får gjort som du pleier, så får du gjort det du gjør skikkelig, og det må jo føles veldig bra. Inspirerende! 

Trine

Noe spesielt som traff deg?

Velkommen inn i luke 10 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *