Luke 6 : La deg inspirere av broren min, Marius

I min aller nærmeste familie finnes det en særdeles sprek og treningsglad bror. Marius har alltid likt både trening, idrett, tur-, jakt- og friluftsliv. Med bakgrunn i både forsvaret og politiet, så leker vi ikke noe her…Sjekk rittet som venter han, og hva som er målet!!!!!

Og la deg inspirere av hans nåværende lidenskap:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Jeg sykler – mye, he he. På landevei, grus, sti og snø. Jeg liker det så godt fordi sykling er så mye. På alle slags underlag, med ulike utfordringer. Som lagsport og som individuell sport. Innendørs og utendørs. Alene, med gutta, med kjæresten og med dattera.

Hvorfor trener du?

Jeg trener for å holde vekta, for å beholde en sterk psyke, fordi jeg liker å konkurrere og fordi jeg liker følelsen av å være god i noe.

Tusen takk for at du deler Marius. Av deg kunne vi fått sykkeltips ned til den minste detalj. Du sykler på et relativt avansert nivå nå, høyere enn de aller fleste mosjonister. For mange av oss er det uansett til stor inspirasjon at du fant kjærligheten for akkurat sykling i relativt voksen alder, og at du har hatt en helt enorm progresjon og en haug av resultater og effekter på både formen og helsen. Og det så virker det som du virkelig elsker å sykle, den treningsgleden smitter!

Lykke til med å vinne Trondheim-Oslo med Team Heinemann Oslo💪🏻!

Noe spesielt som traff deg?

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *