Luke 5: La deg inspirere av min venninne Mari

I min aktive storfamilie har jeg Mari, en venninne jeg fikk i VG for mange år siden, som har en aktiv oppvekst og mange sportslige interesser.

Hennes favorittaktivitet nå er lagsport og den er teknisk, og av de mer sjeldne blant kvinnelige, voksne mosjonister vil jeg tro. La deg inspirere:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

For tiden er det innebandy jeg er mest begeistret for, selv om jeg driver med mye annet også. Etter over et år med restriksjoner som gjorde at vi ikke kunne spille, var det stor glede da vi endelig kunne starte opp igjen i høst.

Men vi har ikke ligget på latsiden, altså! Vi har trent jevnt og trutt gjennom hele pandemien, i kohorter på fem, med avstand, utendørs og på video. Vi har løpt i kjellertrappa, vippet ballen i vaskebøtta og terpet på teknikk. Men nå er det spilling igjen. Det er utrolig hvor mye morsommere det er å løpe, når man løper etter en ball!

Hvorfor trener du?

Jeg trener fordi det gjør at jeg føler meg vel – både fysisk og psykisk. Og sammen med en herlig gjeng med damer på 40 + har vi i tillegg fått et supert sosialt fellesskap, og det gjør meg glad.

Tusen takk til Mari som ville dele med oss. Jeg vet at Mari kunne skrevet sider opp og sider ned, dersom spørsmålet var; hvilke fysiske aktiviteter har du drevet med og hvorfor liker du disse? I flertall. Mari er nok en av de mest aktive jeg kjenner, ikke bare fordi hun deltar i mye organisert, men fordi aktivitet for henne er en livsstil. Hun ser alltid etter aktive valg, slik jeg opplever det. Og bruker kroppen hvis hun kan. Men det er veldig kult at hun nå inspirerer oss med lag- og ballsport. Får jo skikkelig lyst til å bli med i et old-girls håndball lag selv. Fordi det gir så mye, og man glemmer tid, sted, puls og anstrengelse.

Noe spesielt som traff deg?

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *