Styrketrening av skuldre og armer frem til julebordet

Har du lyst til på et stoltere, strammere og sunnere utrykk når du entrer julefesten i din ermeløse kjole eller buksedress? Tren styrke på skuldre og armer annen hver dag, og se effekten på kort tid.

Kombinerer du trening av armer og skuldre ukentlig med økt fysisk aktivitet og strammere kosthold, vil du får de raskeste resultatene.

Bli inspirert av meg i farta med overkroppsøvelser i videoen HER!

Her får du øvelsene med full veiledning!

Har du mange julebord i vente da? Her er det ingen av den festlige sorten i år så langt dessverre. Julebordene med United Influencers var kjempegøy, men de kan vi se langt etter nå. Ingen invitasjoner derfra lengre. Og jentenes julebord går jeg glipp av i år, da jeg skal på fjellet og besøke familie de foreslåtte datoene det står om. Og til slutt, det årlige julebordet med Frodes firma og kollegaer med følge ble avlyst i år, da det ble for kort varsel og vanskelig å finne en passende dato for alle. Synd og kjedelig alt sammen. Jeg liker julebord, ikke minst etter festlighets-tørke i Corona-tiden. Men, julebordet 1.desember med min mann skal det litt til å rokke ved. Han har invitert meg ut hvert år på overraskende restaurant, helt siden vi ble kjærester 1.desember 2008. Det blir dog på den 3.desember i år, som er en fredag, så vi kan kose oss skikkelig. Men full fest blir det ikke, he he.

Vel, skal nok ringe julen inn med girlpower i overkroppen uansett julebord-flom eller ikke jeg. Det skal trenes styrke, både under og over navlestedet, jevnt og trutt frem til jul. Vi har seks gode treningsuker igjen til kimer inn….de skal brukes godt, eller hva jenter?!!!!

Så koselig at du titter innom blogg når jeg har skrevet noe nytt. Og så «sees» vi jo daglig på Instagram @trines treningsglede og på Facebook-siden Trines Treningsglede. Håper også du blir medlem i Trines Treningsglede online styrketrening nu om du ikke allerede er det. Det er der jeg trener folket direkte uke etter uke. Påmelding her! #egenreklame

Fortsatt god onsdag!

Treningsklem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *