Skifter bloggstrategi helt

Å slutte med daglige innlegg på bloggen sitter langt inne, men nå er tiden inne. Etter 5 1/5 år med «daglige» treningsinnlegg er det «skummelt» og vanskelig. Men jeg må forholde meg til realitetene og slippe tak.

Svært få følger meg (og andre bloggere) på selve bloggen daglig, slik som i «gamledager». Selv når jeg blogger daglig. Det betyr ikke at bloggen ikke blir lest (like mye), men trafikken kommer ikke ved at dere besøker den direkte hver dag, men lesere kommer via Google-søk og ved at de følger Facebook-siden min Trines Treningsglede – og klikker seg til bloggen mår jeg deler link til innlegg der.

Så gode, viktige blogginnlegg er viktigere enn den daglige «dagbok» måten å blogge på.

Jeg tolker det slik at godt innhold jeg lager blir lest fordi folk søker info på Google og andre søkemotorer om temaer jeg skriver om. Samt at mange følger meg på Instagram og Facebook, der de får nyss i ting jeg skriver om på bloggen – som de er interessert i å lese om. Da klikkes det videre hit til bloggen.

Fra i dag endrer jeg bloggstrategi helt. Målet er endret, det er ikke lenger å blogge daglig om eller mest mulig regelmessig. Målet er å fortsette å spre treningsglede, inspirasjon og kunnskap daglig, men på Facebook-siden og Instagram. Fremover blir bloggen primært brukt som en forlenget arm av poster på FB og IG. Heller som et verktøy jeg tyr til og et nettsted jeg henviser videre til når jeg har behov for å utdype meg, temaet eller innholdet. Når Facebook og Instagram ikke strekker til det jeg vil formidle av tekst og gi dere av gull og gode saker.

Så for å fortsette å følge meg daglig likevel og i fortsettelsen er det derfor uhyre viktig at du følger meg på Facebook HER og på Instagram HER ! Da får du med deg alt jeg deler, inkludret når jeg har postet nytt blogginnlegg. Og slik holder vi kontakten tett. Så sørg for at du følger meg på FB og IG fra nå!

Søndager vil jeg dog blogge fast, hver uke ♥

Og for alle dere kjære online styrke medlemmer så blir alt som før; vi trener sammen fast flere ganger i uken, uke etter uke, året rundt.

Er du ikke medlem?

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER

En epoke er over, og det er rart…jeg har blogget hver dag i over 5 år. Det har tatt mye tid, forløst mange tanker, gitt utløp for mye skrivekløe og resultert i masse godt treningsstoff som jeg er uhyre stolt av. Aller mest lest er innlegg som:

 • 8 ukers joggeprogram for nybegynnere
 • 8 ukers gåprogram del 1 og 2
 • Tre veier til høyere forbrenning
 • Helkropps styrkeprogram med høy forbrenning
 • Slik gikk jeg ned 10 kilo

Jeg er spent og gleder meg til å fortsette å inspirere og levere godt innhold som treningsinfluencer, og ta dere videre med på reisen, på en litt annen måte. Det blir ut av komfortsonen, helt sikkert. Og jeg må finnen rom for min enorme kjærlighet for å skrive uansett ♥

Ønsk meg lykke til, og velkommen med videre!

Trine

#egenreklame

♥♥♥

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

2 kommentarer

 1. Et tips: Innleggene du nevner i teksten bør være trykkbare linker.

  1. Trines Treningsglede

   Absolutt enig i det. Hvilken tekst er det du tenker på? Og hvor har jeg ikke gjort det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *