Faglige og fjasete planer – endelig!

VIXEN og NIH CONVENTION is comeing up! Jeg føler meg utsultet på folk, fag og fjas. Samtidig er jeg klar for en skjermet høstferie med hjemmejobb, egentrening og nærmeste familie. Rare tider! Flere enn meg som er litt «forvirret» på vei ut av corona boblen?!!

  • Denne uken har jeg endelig hatt noen jobbmøter, og bare det lille gjorde utrolig godt. Savnet etter kollegaer, sparring, jobbmiljø og møter har vært til og ta og føle på i det siste.
  • Denne uken har jeg dessuten meldt meg på NIH Aktiv convention – Norges største convention for helse- og treningsbransjen og Vixen konferansen –  en fagdag i forkant av prisutdelingen som tar for seg de viktigste internasjonale og nasjonale trendene og tendensene innen influencer marketing. Savnet etter faglig påfyll og motivasjon har også blitt sterkt det siste året.
  • Denne uken har jeg i tillegg blitt invitert til Vixen Influencer Awards – en samling norske medie- og reklamepriser og en kåring av Norges beste «influencere» og andre enkeltpersoner som inspirerer med nye ideer og påvirker holdninger og handlinger gjennom sosiale medier og andre kanaler. Savnet etter sosial hygge, fest og fjas kan også skimtes, he he…
  • Denne uken har det dessuten kommet opp overraskelser, nye tanker og ulike følelser.

Både sortering, sosialisering, stimulering og flere ting som skjer blir bra fremover. Det gjør godt å se at «livet» tar seg litt opp igjen. Men er også greit å vite at tiden nå og fremover kan bli psykisk utfordrende for mange. Som en psykolog forklarte så er det sånn at når krisen er over, så produserer vi ikke lengre de samme overlevelses-hormonene, og mange kan kjenne på manglende overskudd, energi og glede og kanskje få lett depressive symptomer. Da er det ekstra viktig å komme seg ut i frisk luft og bevegelse.

Jeg går jeg inn i helgen og høstferien med mål om å jobbe mye, koble av sosiale medier samt være aktiv ute og i bassenget med familien. Du kan lese på Instagram HER hva slags periode jeg føler jeg er i om dagen, og om hvorfor det er vanskelig å dele, gi og utsette seg for en masse ukontrollerbar input utenfra akkurat nå.

Vipps – så snakkes vi på den andre siden – det blir knallbra. Kanskje du og trenger en pause?

Uansett – god høstferie eller høstlig uke. Nå er det virkelig fargerikt og flott ute, skal nytes 🍁

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *