Noen dager etter langløpet på Geilo

Nå er det fire dager siden jeg løp 35 kilometer, min lengste treningsøkt ever. Det har gått overraskende bra. Jeg har vært veldig tørst igjen. Litt øm og sliten i hofter og føtter. Steike stolt. Flaut fornøyd.

På mandag, dagen etter, hadde jeg selvsagt totalt hviledag. Gikk i bassenget igjen og kjørte hjem fra Geilo. Tirsdag trente jeg både online gruppene (40 min x 2) på dagen og utegruppene (50 min x 2) på kvelden, men jeg trente lett styrke selv og var kun «stillestående» trener/coach ute i marka.

I går prøvde jeg meg frem med en intervalløkt, totalt kun 45 min,  som gikk helt fint. På asfalt til og med. Og i dag nye styrkeøkter.

Generelt har jeg sovet litt mer med vilje, og er ikke spesielt sliten eller preget. Kanskje litt lavere energinivå. Vi får se om jeg føler for langtur med Frode på søndag. Vi har en liten plan om det der vi skal ♥

Etter en sånn fremgang jeg har hatt og etter nok en pers med lang distanse blir det mange tilbakemeldinger, spørsmål og kommentarer. Alt har vært veldig hyggelig. Mye går på at jeg er så flink, og jeg forstår absolutt valget av ord altså. Samtidig så føles det ikke helt treffende.

Det føles som jeg har fått tilbake friheten til å trene så mye, så ønskelig og så målrettet som jeg liker og elsker og trene. Så jeg føler meg først og frelst heldig, også underveis mens jeg løper mil på mil og kjemper mot tung kropp, middels løpeteknikk, kuppert terreng og stramme hofter.

Veldig heldig, koser meg ♥

Liten oppdatering herfra.

Har du en fin uke?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *