Hva skjedde med treningshelgen på Vestlia?

Treningshelgen med Trines Treningsglede høsten 2020 har blitt utsatt flere ganger pga corona og nå avlyste jeg den. Tryggheten med og interessen for å samles fysisk for å trene og hygge seg sammen er fortsatt ikke stor nok, som er forståelig og dumt. Det er jo trygt her på Vestlia nå. #reklame

Men la oss se fremover!

Jeg er her oppe likevel, for work & pleasure.

I dag har venninnen min Siri og jeg utforsket en vakker rundtur på fjellet, som jeg har veldig lyst til å ta med flere av «troppen» min på i fremtiden. Det var det jeg håpet å få ut av dagens research i fjellet.

I morgen er planen å finne en plan B tur, som kan tys til hvis ikke vi får det fine turværet som vi var så heldige å få i dag.


I tillegg blir det forhåpentligvis bra møter, skriving på foredrag og andre nyttige forberedelser her til en fremtidig treningshelg.

Fjelluften gjør underverker. Gode venninnesamtaler er etterlengtet. Og hotellopphold er luksus.

Jeg liker meg veldig godt på Vestlia Resort. Hotellet er svært, men på innsiden føles det mindre og intimt. Det er innredet i hyttestil, – rutete og lunt – som jeg digger, og det er mørkt med koselig belysning og fyr i peisen.

For barnefamilier har det jo blitt et sted med rikelige muligheter, med basseng, sklie, sykkelstier, klatrepark og zipline. I tillegg er det golfbane her og fjellturer rett utenfor.

Spørs om ikke familien også må opp hit en tur ♥

Vel, treningshelg blir det en dag, her på Vestlia, men jeg benytter blanke ark til å tenke ganske nytt om hva det skal være – for hvem. Gleder meg!

God lørdag, ja, jeg ligger i hotellsengen og ser på Skal vi danse og koser meg glugg ?

Heia Vinnie!!!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *