Kick-starter høsttreningen

I går hadde vi felles kick-start i begge online styrkegruppene mine. Veldig gøy!!! Jeg blir oppriktig glad når folk kommer i gang på en trygg, motiverende og lystbetont måte, og gir utrykk for videre treningslyst.

Begge gruppene trente 40 minutter med gode styrkeøvelser og skal ha 30 minutters økt på onsdag. Begge gruppene passer for nybegynnere, erfarne og trente. Begge gruppene trener med og uten håndvekter, for å kunne trene på eget nivå og ha gode progresjonsmuligheter ved hjemmetrening. Begge gruppene trener i lukket gruppe på Facebook med mulighet for et treningsmiljø og med meg som instruktør på alle øktene. Begge gruppene er helårskonsept der man kan begynne hvilken som helst dag hele året.

Det som skiller gruppene er styrkeøvelsene; utvalget av disse og sammensetningen over tid.

Det som avgjør hvilken gruppe man skal velge og delta i er målet. Så lenge vektreduksjon er et mål, er det lurt å velge Online styrketrening for vektreduksjon. Utover dette, når man ønsker å bli sterkere i kroppen og når vektreduksjon ikke er et mål (lenger), vil jeg anbefale Online styrketrening generell. Som ny får du alltid den første mnd gratis til å teste!

På denne tiden av året er det ekstra hyggelig å være meg på jobb. Stor tilstrømming til treningskonseptene mine, stort engasjement i kanalene, gira damer på trening & uthvilt og energisk meg.

I kveld skal vi ut i bakkene igjen, vi skal trene kortintervall «30 sek x 15», en veldig gøy økt som jeg senest gjorde selv i forrige uke. Gleder meg skikkelig til å se igjen alle, og inspirere til pust, pes, jobbing og dytting av egne grenser.

Vel, det var litt fra disse elektriske høst-start dagene her…

Er du motivert for en sunn & aktiv hverdag fremover, eller tar det litt mer tid før lysten og viljen kommer til deg?

God tirsdag fra kontoret ♥

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *