Uke 16/52: Ny pers – 25 km løping

I uken som var overrasket jeg med en flott løpetur på 25 km på Hvasser. Ny rekord!

Jeg hadde veldig sterk motivasjon til å løpe langt da jeg stod opp, og lyttet til det, selv om jeg ikke hadde noen planer om å løpe så langt den dagen eller denne ferien. Som dere vet har jeg full «frislipp» og null struktur på treningen i juli…

Hvordan gikk det, sammenlignet med 21 kilometeren her i juni? Det kjentes ut som en lettere påkjenning for kroppen – både underveis, resten av dagen og i dagene etterpå. Som om jeg hadde mer overskudd i kroppen generelt og bena spesielt, og akkurat dette er jo planlagt (periodisering).

Ingen gangsperre, ingen tørste-bonanza, ingen total utmattelse, ingen låsninger og ingen forkjølelse….

Intact, partially intact, and tablet shells have been reported in the stool. Thus, the formation of CYP450 enzymes could be normalized during ixekizumab administration. In addition, data specifically showing reduction in urgency episodes are included in the Prescribing Information of GEMTESA, which is unique among currently-available OAB treatments Levitra Generika 40mg online. Smith relate to Shaklee Cholesterol Reduction Complex.

Dagen etter kjentes det på en måte ut som at jeg hadde drømt det. For det skjedde så spontant, og det føltes liksom ikke på kroppen etterpå….Det var en flott opplevelse å løpe så langt, teste kroppen videre og ri bølgen av indre motivasjon.

Jammen er jeg i form til å løpe langt…

Å bygge og kjenne overskudd i ferie er jo akkurat sånn ferie alle fortjener. Men småbarnsforeldre har det ikke sånn. Jeg sender en tanke til disse, og setter pris på å ha kommet et skritt videre selv ♥

Vel, nå har vi blitt skjemt bort med tidenes norsk-tropiske sommer, håper du har kost deg. Nå er det ekstreme finværet over, og vi får se hva de siste dagene i ferien bringer.

Takk for at du følger meg!

Sommerklem Trine, slækk etter livets første hengekøye tur ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *