15/52: Digital pause next

God søndag! For en sommeruke dette har vært i sør-Norge. Jeg er så glad jeg ikke er på Marbella, Mallorca eller andre utland akkurat nå!

However, recovery is usually rapid once sulindac is stopped. Dexamethasone’s mechanism of antiemetic activity is unknown. Thyroid function: This medication may affect how thyroid hormone is used by your body https://lekarnabezpredpisu.com/. Inactive ingredient: lactose monohydrate (may contain milk proteins) This Patient Information leaflet has been approved by the U.

For dette må oppleves. Ikke alle somre er i nærheten av dette. Det er lenge siden sist vi «bodde» i vannet, og det har aldri skjedd med barna. Begge barna har sine første svømmende sommer, og de blir helstøpte badeengler av dette. Det er jeg helt sikker på!


Ferien er over midtveis. Og nå begynner den digitale pausen i tillegg. Da slippes mitt stressnivå om mulig enda lavere ned, og jeg synker ned og trekker inn akkurat slik jeg har godt av og gjøre innimellom for å holde med topp motivert og i full vigør på jobb i høst og resten av året.

Digital pause blir godt, og så gleder jeg meg veldig til pausen er over og. Ja til hverdag, jobb og Trines Tremingsglede. Nå fullstendig avkobling.

Fortsatt god sommer!
Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *