14/52: striregn og fiffig nødløsning

At det var meldt blandet vær visste jeg jo, men akkurat idet jeg la ut på en lengre løpetur i Trysil forrige uke, var jeg optimist og lettkledd – som ellers denne sommeren.

The proper amount can be determined by monitoring clinical response. Referenced (NCCN Guidelines®) for Ovarian Cancer Including Fallopian Tube Cancer and Primary Peritoneal Cancer 1. These vaccines haven’t been directly compared in clinical studies https://farmaciaonlinesinreceta.org/levitra/. CARDURA treatment was superior to placebo in improving patient symptoms and urinary flow rate.

Ikke før hadde jeg kommet i gang med oppvarmingen begynte det brått å bøtte ned. Det tok ikke lang tid før jeg ble gjennomvåt og soggy i skoene, som i seg selv ikke hinder å fortsette. Men jeg ble så kald, og det ble fort verre når jeg løp videre i striregnet. Jeg søkte ly og tok det derfra. Det var ikke snakk om å snu eller gi opp så klart, men å være kald over tid er ikke aktuelt for denne kroppen, selv om jeg er mye mer robust nå…

Snakk om flaks! Jeg passerte et golfskur, som er helt åpent og fullt av utstyr og maskiner.

Der var det le for vinden, beskyttelse mot regnet og akkurat plass til meg og 60 dype knebøy med tåhev. Mens den forholdsvis lille, mørke skyen beveget seg over området og til musikk fra telefonen fikk jeg trent litt styrke på ben, tatt dagens 40 push-ups og ikke minst ble jeg varm i kroppen. Så var det over – opphold og jeg sprang videre og begynte på hoveddelen i løpingen. Helt topp!

Etter en frisk løpetur bar det tilbake til hotellet, hoppe i dusjen, skifte til sykkelklær og møte gutta for nok en sykkeldate i Trysil Bike Arena.

For en liten, aktiv, avslappende og koselig tur vi hadde til Trysil i år. Vi er heldige som har, skaper og benytter den muligheten. Gleder meg allerede til neste gang.

Nå er vi i et helt annet paradis, og lar humla suse mellom alle de deilige, morsomme sommeraktiviteten i fjæra og vannet. VI vet ikke noe bedre en Tjøme, og er rimelig fornøyde. Håper du nyter & koser deg der du er, hvor er du?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *