13/52: 15 fluer i ett smekk

Du vet på vinteren, når kulden biter og du polstrer deg lag på lag for å holde den kalde luften ute og deg varm? Sommeren virker uendelig langt frem og det føles nesten uvirkelig at varme dager som nå kommer til å skje igjen..

Det å kle av seg, går barbeint, være ute dagen lang, sykle i minst mulig og kjenne fønvinden stryke oss rett på huden…

Så deilig eksistens! En opplevelse på høyde med spa hvis du virkelig kjenner etter og nyter, og i tillegg sammenligner med frosne, kalde vinterøyeblikk.

Fønvind rett på i 18 kilometer var bare en av fluene jeg smakk, smekket, smokk, smekte??? he he denne uken, da jeg valgte sykkelen fremfor bilen og banen – da hudlegen kallet i Oslo…

Nesten 15 daa…

☀️I en liten treningssinglet med tynne stropper over skuldrene fikk jeg solt meg – både på legger, overkropp og ansikt.

☀️Med 9 kilometer hver vei fikk jeg trent kondisjon ved sykling.

☀️Etter en vår med 95 % løping fikk jeg kommet i gang med variert aktivitet og varmet opp hjulene før sykkelferien på Trysil.

☀️I stedet for bane, undergrund og lite utsikt, fikk jeg gjensyn med byen; Frognerkilen, Frognerstranda, Aker Brygge, Karl Johan, Slottsparken, Frognerparken, Majorstua og Oslos kafé- og gateliv.

☀️I stedet for innestengt luft i bil og på bane trakk jeg inn deilig frisk og mindre frisk luft ved å være ute hele veien til/fra.

☀️Med min kjære sykkel stod jeg mere fritt og kunne ta en kaffe og jobbe litt før jeg suste hjem igjen, uten å måtte rekke banen akkurat.

☀️Sparte penger og miljøet!

Tidkrevende? Jeg syklet jo fra dør til dør og tror ikke jeg ville brukt mindre tid totalt sett med bil, bane og gåing. Treningsmessig hadde jeg ønsket meg en litt lengre vei hjem, ideélt sett gjennom marka, men det hadde jeg ikke tid til. Den har jeg tilgode. For det er en fantastisk rute/runde og en kanon treningsøkt.

Men dette var topp nok! Og jeg gleder meg til neste sykkeltransport i solskinn. Det føles så smart, fornuftig, sprekt og bra. Og man blir glad!

Takk kroppen, når du funker er det jo så mye du kan brukes til ♥

God søndag! Håper du koser deg, og følger meg på Instagram @trinestreningsglede – der jeg forsøker å inspirere til undring i sommer ☀️

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *