Årets ferieplaner 2021

Sommerferien nærmer seg. Du har kanskje begynt?

For meg trenger vi ikke finne opp kruttet hver sommer. Tvert i mot, jeg blir like lykkelig hver eneste gang vi får komme tilbake til Hvasser. Jeg synes det er så «ferie» å komme dit. Og med barn i så utvikling blir hvert år veldig forskjellig opplevelse uansett. En liten aktivitetsferie i tillegg til sjølivet topper det helt for meg, og også der blir det repetisjon i år; sykling i Trysil.

Breakthrough Therapy Designation was created to expedite the development and review of drugs that have the potential for substantial improvement in the treatment of serious or life-threatening conditions. The benefits of ALTACE therapy were seen in both genders, and they were not affected by the exact timing of the initiation of therapy, but older patients may have had a greater benefit than those under 65. For more information, see the “ Duopa and breastfeeding” section above 온라인 약국. Canasa Suppository may pass into breast milk and have undesirable effects.

Repetisjon og repetisjon fru BækkeBlom – det blir det jo ikke når man har raskt voksende barn og velger Trysil.

Trysil har hele fire sykkelparker å velge mellom og alle er åpne døgnet rundt! Vi er der for å «gjøre» dem i år og, sentralt stasjonert på SAS Radisson.

Når mulighetene er mange, nivåene flere og barna stadig blir større, får bedre sykkelferdigheter og vil prøve nye ting, blir det spennende hvordan ferien blir der i år og.

I tillegg har vi så flaks at Norges største pumtrack åpner nøyaktig samme dag som vi kommer, fant vi ut i går. Det passer jo ekstra godt nå som barna kanskje vokser litt ut av den de allerede har slitt ned, he he..

Kanskje opplever vi både gamle og nye avanserte balanseelementer? Prøver hopplinjene? Drister oss på drop, hopp, Twin Peaks, enda mer doserte svinger og parallellslalåmløype – hvor to syklister kan sykle nøyaktig samme løype samtidig?

Vi skal uansett utforske kule sykkelstier og bare kose oss på hjula og på hotellet.

Årets helt nye aktivitet blir dessuten rafting!

Heldige oss! Og jeg gleder meg til ferie. Føler meg litt «livsmatt» etter lang tid med corona-relatert stress, småangst, anspenthet, forsiktighet osv… føler du deg også litt matt?

Hørte om utrykket av en i motbakkegruppen og det falt noen brikker på plass for min del ♥

Hva skal du i ferien? Være hjemme eller reise bort? Til fjells eller sjøs? Øst eller vest? Nord eller sør?

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *