Uke 10/52: Delmål oppnådd! 21 km løp

Det første, det kanskje tyngste og grunnleggende delmålet i mitt store treningsprosjekt #8milsskiturpåsken2022 OPPNÅDDE jeg denne uken etter 10 uker med målrettet trening; 21 km sammenhengende løping. Alt har gått etter planen og håpet!

Når skjedde det sist? RÅTT!!!!!!!!!!!!!!!

Måtte smake litt på det igjen før jeg skriver videre på neste setning. Prøver å la det gå opp for meg, og tar meg tid til å nyte utviklingen. Være her og nå og kjenne på hvor fornøyd jeg er med det jeg har fått til og fått lov til over tid og på torsdag på Hvasser.

Bli med gjennom løypa i videoen på Instagram HER!

Og så gleder jeg meg til å planlegge veien videre. Og lage en ny utfordring dere kan bli med på når tiden er inne. Men det er for tidlig å sette det neste delmålet. Jeg vil la det gå noen dager og med litt flytende trening først.

Treningsuken har handlet opp oppladning før og restitusjon etter den lange løpeturen – som har gitt meg mye mestring, glede og stolthet. Tålmodigheten seiret til slutt, og jeg er et stort skritt videre på veien mot hovedmålet.

Flere har ytrer ønske om treningsprogram til halvmaraton og det skal bli! Jeg legger meg i selen og lander et 10 ukers program til uken.

Kjempegøy hvis dere vil inspireres av måten jeg har trent meg opp på.

Jeg håper din treningsuke har vært ok. Noe spesielt som har opptatt deg?

Takk for følget på min reise og for alle gode ord og gratulasjoner etter jeg kom i mål og nådde delmålet.

Vi trenes 💖

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *