Det handler om å senke krav og ambisjoner

Hei der, her synes jeg ukene og dagene er litt vel korte om dagen, og det var ikke så god «timing» med streik på barneskolen nå og barna hjemme igjen. Men jeg må si jeg støtter lærerstreiken fullt ut og skjønner at det må til!

Vel, trening får jeg til uansett faser og perioder så lenge jeg er frisk!


Uansett hvilken fase i livet så har jeg trent 5-6 ganger i uken.
💖Student + jobb
💖100 % jobb VG + timer på SATS
💖Nyforelsket & ikke lenger nyforelsket 😀
💖Aleneboende, samboer og i familie
💖Gravid uten barn fra før
💖Nybakt mamma
💖Gravid med lite barn fra før
💖Nybakt tobarnsmamma
Osv….

Det handler ikke OM jeg skal trene, men OM HVORDAN..

Jeg har mine preferanser, favoritter og styrker, men jeg finner måter og muligheter for å få trent i alle situasjoner og livsfaser. Uansett om det er krevende eller ligger godt til rette.

Det handler om å justere seg, se de mulighetene som er, finne løsninger, være kreativ og snu seg litt rundt. Og ofte senke ambisjonene og kravene.

Som i morgen! Da må jeg ha unnagjort 12 km før senest kl 9, skal planen følges og skal det bli noe av. Og jeg «haaater» å trene tidlig om morgen. Og det er nok å gjøre i morgentimene også med barn i hus – med eller uten streik på skolen!!!!

Men at det er tidlig for min smak og nok av oppgaver knyttet til hjemmet er ikke god nok grunn til nødvendigvis å droppe ut. Da kan jeg snakke med min kjære mann og vi kan søke løsninger sammen. Så får jeg også legge meg ekstra tidlig, se sjarmen med soloppgangen og bestemme meg rett og slett. Jeg tipper kroppen våkner uansett 😛

Klart langkjøring om morgenen også går!

Mitt utgangspunkt er at litt trening og bevegelse er mulig hver dag ☀️

Håper du finner ut av det. Virker det vrient så senk krav og ambisjoner og prøv på nytt. Ikke da heller, senk mer og prøv igjen. Husk, alle monner drar 👌

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *