Få 2 mnd gratis online styrketrening – MELD DEG PÅ NÅ!

#egenreklame

KOM I FORM OG BLI STERKERE HJEMME

med Trines Treningsglede online styrketrening

Få to mnd gratis deltakelse!!!

KNALLTILBUDET GJELDER
til søndag 30.mai

kl 24.00!

MELD DEG PÅ HER

I min online styrketrening trener vi sammen flere ganger hver uken og ved innmelding innen fristen søndag 30.mai kl 24.00 får alle nye abonnenter de to første månedene gratis!!! GRIP SJANSEN og få sving på styrketreningen og formen sammen med meg.

Les om Anita som begynte å trene online styrke, ble tydelig sterkere og 10 cm smalere

MELD DEG PÅ DU OGSÅ – KLIKK PÅ DEN BLOMSTRETE KNAPPEN HER!

Det er ingen bindingstid og kun 2 dager oppsigelsestid!

Tilbudet gir alle nye deltakere en gyllen anledning til å bli med å prøve styrketrening hjemmefra i lukket Facebook-gruppe med meg som instruktør på skjermen. Med hele to gratis prøvemåneder får du testet og kommet skikkelig i gang.

I begge gruppene bruker vi kun håndvekter og egen kropp!

Regelmessig styrketrening er anbefalt oss alle ved siden av kondisjonstrening, og med et effektivt opplegg hjemme blir du sterkere både psykisk og fysisk. Sterkere, strammere og sprekere. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på her nå. Etter hvert trenger du håndvekter.

HVILKEN GRUPPE PASSER BEST FOR DEG?

Jeg har to litt ULIKE GRUPPER/ABONNEMENT. Begge abonnementene koster 490 kr etter gratisperioden på to måneder. Velg den gruppen som passer målet ditt! Du kan lese mer om de to ulike online styrkegruppene her…

 1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening». Les mer om gruppen her
 2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Les også: 8 grunner til at kvinner bør trene styrke og bli sterkere

Om konseptet «Trines Treningsglede online styrketrening (for vektreduksjon)»

Du trener hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Med styrkeøkter servert «live» ukentlig, et hyggelig fellesskap rundt treningen og med meg som motiverende og dedikert trener, blir du sterkere ved hjemmetrening i lukket Facebook-gruppe. Trygt, enkelt og lystbetont får du faste rutiner, kommer i form og blir sterkere og strammere. Mange deltakere opplever treningsglede og gode sirkler psykisk og fysisk, og i treningen, hverdagen og livsstilen generelt. BLI MED og bli glad i styrketrening DU OGSÅ!

Mitt styrkekonsept på nett bidrar til å styrke og stramme opp, bedre helsen, øke forbrenningen, bremse aldring og øke og livskvaliteten. Ikke minst motvirkes muskeltapet som skjer for oss alle etter fylte 40. En sterkere kropp får mange kvinner til å føler seg bedre, få bedre selvtillit og bli en sterkere utgave av seg selv – både fysisk og psykisk.

Les om Sissel (56) som har gått ned 40 kilo siden konseptet startet i 2016 HER

Online og hjemmetreningen er i vinden

Det er flere grunner til at mitt treningskonsept online i lukkede Facebook-grupper er som skapt for tiden vi lever i.

Tidseffektivt: Hjemmetreningen er en meget smart løsning for alle travle kvinner i hele landet uansett nivå – og funker! Du sparer tid og krefter ved å slippe å dra noe sted, og slipper stress. Ekstra motiverende!

Trener trygt i fred: Treningen er som skapt for corona-tiden ved at du trener trygt hjemme. Ikke minst inkluderer konseptet den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan og/eller ikke vil trene på treningssenter når det er åpent. Jeg vet mange faktisk kvier seg for å trene blant andre, spesielt i start-gropa.

Hjemmetrening og live-elementet: Treningen i lukket Facebook-gruppe er lagt opp av meg som personlig trener, med tanke å være effektiv, skadeforebyggende, formoppbyggende og lystbetont for deg over tid der hjemme. Du får hovedsakelig to helkroppsøkter «live» i uken (40 og 30 min) med meg som instruktør, noe som gjør medlemskapet levende, sosialt/samlende og motiverende.

Personlig oppfølging og motivasjonshjelp: Du får personlig oppfølging og ekstra motivasjonshjelp om du trenger og ønsker det. Forskning viser at oppfølging øker skansen for at man lykkes med livsstilsendringer. Oppfølging på mail og styrkeøkter servert hjem gjør styrketrening enkelt å få sving på!

Stor frihet og stort utvalg: Livesendingene går på formiddagen, og lagres til senere bruk. Du må selvfølgelig ikke delta live! Arkivet med lagrede økter er stort og bredt. Du finner lange, korte, helkroppsøkter, økter med fokus på enkelte muskelgrupper, med utstyr, uten utstyr osv. Du kan trene og variere så mye du selv ønsker, året rundt. Det er lett å trene på ferie!

Fremgang og progresjon: Håndvekter og flere nivåer i egenkroppsøvelsene, samt variasjon og repetisjon gjør at treningen gir både rask fremgang og progresjon over tid.

Struktur, rutiner og gode vaner: For aktive brukere bidrar treningen til bedre struktur, fastere rutiner og bedre vaner i treningen og hverdagen generelt. Fast styrketrening bidrar til positive sirkler i livsstilen, og gir mye mestringsopplevelser. Du kan oppleve personlig utvikling, økt selvtillit og mer treningsglede.

Konseptet er populært og de aktive brukerne er veldig fornøyd. Du kan lese tilbakemeldinger på min instagramprofil @trinestreningsglede under hashtagg #onlinestyrketreningdeltaker eller se bildet her med noen eksempler.

Håper vi sees! 🙂

Stor klem Trine

4 kommentarer

 1. Rigmor Kleppe

  Jeg må kjøpe manualer først.

  1. Trines Treningsglede

   Eller etterpå, du får økter uten vekter og, som du kan starte med inntil du har fått skaffet deg vekter.

 2. Tone Mobakken

  Online styrketrening for vektreduksjon

  1. Trines Treningsglede

   Hei Tone, var dette meldt som en påmelding? Du må registrere deg her: https://blimedlem.trinestreningsglede.com/gratisprovemaned

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *