Ny epoke: Jeg har satt et stort og klart treningsmål!

I DAG starter en ny epoke for Trines Treningsglede og meg.

Jeg er frisk. Levebrødet skal drives og utvikles videre. Innholdet spisses mot STYRKETRENING HJEMME og KONDISJONSTRENING UTE. Personlig er jeg klar for å ta fatt på et stort, tydelig og langsiktig treningsmål, med nettopp denne formen for trening som strategi.

For et par uker siden antydet jeg målet for meg selv, og etter langturen/skituren/testen på 54 km på søndag slo jeg fast at målet både er realistisk, lystbetont og tenner meg til å ta nye steg på trening.

Jeg går for det, og du kan følge reisen min om du vil. Men husk at jeg er meg og du er deg.

MÅLET ER: 8 mils skitur påsken 2022

Dette er ikke et tilfeldig eller forhastet mål for meg på noen måte. For å lykkes kreves det at jeg holder meg frisk. Og forbereder meg, både til året og den dagen. Lager en skriftlig fighter-plan – en realistisk og lystbetont. Har de riktige tankene. I tillegg er delmål viktig, som gjør det store målet langt der fremme enklere å forholde seg til nå, og som viser meg om jeg er på rett vei undervis. En klar tanke om hva jeg skal gjøre når det kommer kjepper i hjulene, når jeg «sprekker», blir forkjølet, får det hektisk på jobb eller er sliten «dagen derpå», er også et «must».

Instagram og Facebook er ikke stedet å dele denne prosessen og det treningsåret jeg har foran meg. Så om du ønsker å følge meg og hvordan jeg går frem på veien må du lese her på bloggen. Hver søndag i 50 uker deler jeg hvordan jeg har trent og hvordan det går helt frem til den store turen. Ellers i uken deler jeg treningstips og programmer som både du og jeg kan bruke for å bli sterkere, få bedre kondis og komme i generelt bedre form.

Håper reisen vil gi deg inspirasjon og innsikt som beriker ditt treningsliv og bidrar til å realisere dine drømmer og mål for livsstilen og formen.

Da starter jeg reisen – med online styrkeøkt med gjengen, kake, blomst, sprudlevann og feiring – tenk 5 år i dag – HURRA!

Velkommen med videre ♥

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *