En epoke er over

I fem år i morgen har jeg blogget «daglig» og delt kunnskap, inspirasjon og egen reise her på bloggen og i alle Trines Treningsgledes kanaler.

I anledning bloggens 5-årsdag får alle nye abonnenter to mnd gratis trening i en av mine online styrkegrupper.

Les mer og MELD DEG INN til kampanjepris HER innen 11.april kl 24.00!

#egenreklame

Gjennom disse årene har jeg skapt ulikt innhold innen treningsfaget generelt, og synes nå bloggen danner en god base for den som vil i generelt bedre form og bli mer motivert.

Ved å søke via kategoriene eller i søkefeltet kan man finne stoff man er interessert i. Evt kan du sende en mail til trine@trinestreningsglede.no med spørsmål om ting du lurer på.

Lanserte 7.april 2016

Fra dag én satset jeg for fullt som gründer og gjorde Trines Treningsglede til en fulltidsjobb. Etter to år fant vi at det var grunnlag for å satse videre fremfor å gi opp og gå tilbake til en fast jobb. Inntektene kom i lite grad via influencer marketing – som egentlig var planen. De kom gjennom utetrening og onlinetrening, som jeg hadde begynt å tilby målgruppen min på Trines Treningsglede.

I de neste tre årene fortsatte jeg å bygge meg opp på egne ben, og fikk et gjennombrudd i 2020 da jeg kunne kalle jobben min for et levebrød. Corona økte selvfølgelig etterspørselen etter onlinetrening noe. Trines Treningsglede fikk et oppsving, men grunnarbeidet hadde jeg definitivt lagt ned over tid. Å stable et levebrød på beina handler jo ikke om en ting; om å blogge, ha treningstimer, yte god kundeservice, utvikle produkter eller drive smart markedsføring og forretning – men om en god blanding av alt sammen OVER ÅR.

VG omtalte meg som en pioner innen onlinetrening nettopp fordi jeg nå har holdt på en stund.

I de samme fem årene har jeg slitt med omfattende helseproblemer (ikke alvorlige). Det er på grunn av at jeg har vært syk med luftveisinfeksjoner såpass hyppig og langvarig hver eneste gang og over så mange år, at det fikk store konsekvenser. Kroppen, immunforsvaret og formen ble brutt ned. Helsen satte mye begrensninger – både jobb og privat, til jeg omsider ble frisk i fjor.

Privat har de første årene som småbarnsmamma vært tøffe og alt har handlet om å bli frisk. Mine personlige mål har jeg måttet knytte til helsen og ikke til den fysiske formen. Jobbmessig har formen begrenset meg spesielt mht trenerjobben, ikke minst utetrening. Bloggmessig har egen helsesituasjon lagt føringer for den personlige delen av innholdet. I stedet for å dele min egen treningsreise og veien mot nye treningsmål, ble dere med på en skikkelig formmessig nedtur og helsen har tatt fokuset og agendaen.

Hvordan trene når du er mye syk? Hvordan starte opp etter sykdom? Hvordan trene når målet er å bli frisk? Hvordan trene tilpasset? Hvordan takle motgang? Hvorfor ikke bare legge seg ned? Hva er vitsen med bare å gå tur? Hvordan starte i det små, på scratch Osv osv…

At det treningsbloggen fikk denne starten var veldig uventet, men jeg sier ikke at det er dumt. Mange har funnet nettopp denne reisen veldig nyttig med tanke på sin motivasjon. Å se hvordan jeg har vært fysisk aktiv til tross for motgang, hindringer og helsemessige utfordringer og ikke gitt opp, har vært til hjelp for mange. For de aller aller fleste voksne kvinner er ikke livet en eneste lang «frisk», skadefri og problemløs reise. Ting går ikke alltid som planlagt. Livet skjer. Det er ikke lett! Man må tenke nytt, annerledes, endre forventninger og skynde seg sakte til tider.

Hvis det at jeg har delt min krokete vei til bedre helse har gitt motivasjon til andre, har jeg kanskje bidratt til økt aktivitetsnivå likevel, men på en annen måte enn jeg så for meg. Det er fint. Jeg er glad jeg turte å dele ærlig. Jeg er veldig overveldet og rørt over hvor mye positiv respons jeg har fått nettopp fordi jeg har delt både opp- og nedturer. Det kommer jeg til å fortsette med. Men så håper jeg selvsagt den store nedturen helse- og treningsmessig for min del ikke gjentar seg med det første. Men det vet man jo heller ikke. Jeg har blitt meget ydmyk mht vår dyrebare helse.

En epoke er over. Jeg er ferdig med å starte opp et selskap, være fersk og ute av komfortsonen i alt, fokusere bredt på trening i formidlingen, få juling månedlig helsemessig, gå for «halv maskin» og ett skritt frem og ti tilbake, samt prøve å bli frisk.

Fem år går inn i historieboken – en epoke jeg er veldig fornøyd med og stolt av tross alt. Det har vært en utrolig spennende tid med UI-samarbeid, «nykommerprisen», egen logo, fine medieoppslag, VIXEN-debut, Vestlia treningshelg, foredrag i samarbeid med Senterklinikken, raskt økende og trofast følgerskare og verdens fineste kunder som jeg blir bedre og bedre kjent med.

Trines Treningsglede i media fra 2016-2021:

Dessuten er det jo i motgang det går mest oppover og man får vist hva man er laget av – er det ikke? 🙂

Tusen takk for at du har fulgt meg! Uten dere er Trines Treningsglede ingenting. Dere setter jeg enormt pris på. Jeg håper så inderlig du har fått litt mer lyst til å trene, opplevd mer treningsglede, lært noe nytt, beveget deg mer eller aller best – litt av alt. Det er lov å håpe!

Uansett hva de siste årene har innebåret for deg og meg, så er det alltid viktig å se fremover. La oss!

Velkommen med videre ♥

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *