Update fra påskeferie

Hei langfredag!

Hvordan går det? Hvor er du? Har du ferie? Holder du deg aktiv? Slapper du godt av? Har du fylt opp påskeegget?

Jeg er på fjellet med kjernen og nyter ferie og jobb i herlig miks. Vi gjør ikke så mye annet i år enn å gå på ski og slumre og jobbe på hytta. Så det blir mye ski, og det elsker vi.

På meg har det blitt skiturer hver dag, på klassiske ski og skøyteski. Mellom 12-20 km. Den store langturen min og «grand finale» på vintertreningen har ikke vært ennå, men jeg har en plan for den og gleder meg. Didrik (6) derimot hadde sin første to mils tur helt på egne ben i går, og jeg var så heldig å få være med på det eventyret.

Det føles som jeg er midt i overgangen mellom to treningssesonger nå. Vinterutfordringen #30tilpåskemedTrine er over og vårutfordringen #40UTtilSThansmedTrine har begynt. Men det er fortsatt ski på bena og snø under skiene, mens løpingen starter først til uken når ferien er over og vi har kommet hjem.

Når den siste langrennsturen er tatt i påsken, pakker vi bort skiutstyret og jeg starter på ett av mine løpeprogram for aktive mosjonister. Som jeg har skrevet tidligere vil jeg bruke programmet veiledende og følge det delvis. For jeg har satt meg et nytt, stort mål for det neste året, og det første delmålet er om ca 10 uker. Jeg vil derfor tilpasse løpingen i tråd med det.

Vil du også dølge et kondisprogram? Sjekk ut dette innlegget: Gå- og løpeprogram – full oversikt

Jeg forteller mer om dette veldig snart.

Uansett blir det første løpeøkt tirsdag etter påske, og som jeg gleder meg til å komme i gang med vårtreningen for alvor. Løping og varierte aktiviteter ute og styrke inne blir en fantastisk og gjennomførbar kombi fremover. Målet for året er jo #120styrkeøkteri2021, og delmålet var tre styrkeøkter i uken i januar, februar og mars. Det klarte jeg også, og ser nå frem til en måned med litt mindre styrketrening, ca to styrkeøkter i uken sammen med onlinegjengen #periodisering.

ER FORTSATT IKKE MEDLEM? Da bør du følge med her på bloggen. Til uken gir jeg et kjempe tilbud for nye abonnenter ifm at Trines Treningsglede blir fem år (!!!) 7.april.

Mange av dere er med på #40UTtilSThansmedTrine og det setter jeg kjempepris på. Det er jo så mye gøyere og gjøre det «sammen». Masse lykke til. Er du i gang?

I dag har jeg min første hviledag på veldig lenge. Det kjennes både godt etter en lang periode med mye aktivitet og smart før en fysisk «utblåsning» som venter snart.

Hele familien hviler etter mange mil på ski i går. Deilig stemning!

Det er viktig å slappe av i ferien ♥

Good langfredag.

Påskeklem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *