Litt gladere i klesveien

God mandags morgen! Besøket jeg fikk hos mamma forrige søndag inspirerte, imponerte og lyste opp tilværelsen – ikke bare for meg, men også mange rundt oss på sosiale medier. Tusen takk for så utrolig mange og hyggelige meldinger tilbake. Både mamma og jeg ble rent rørt.

Farge-tilværelsen som mamma har satt seg i og som skaper hennes unike oase, skal du ikke kimse av. Man blir rett og slett glad av sterke farger i bildene, knall orange puter, «gull»-elementer, lilla sofa, og blomster i alle farger, og jeg tviler ikke på at det kan bedre humøret – spesielt i disse dager. Inspirerende!

Det er dessuten noe smittende befriende med folk som er så frigjorte med bruken av farger i livet som mamma, Isabell Ringnes og sikkert mange flere!

For det vanligste er å ha nøytrale farger i hjemmet…Selv kom jeg hjem til hvite, beige, svarte, grå og brune farger på vegger og i interiøret. Og med en gang så tenkte jeg plutselig at her ser det jo grått og trist ut. Men etter en tid så merket jeg jo at vi trives sånn med duse omgivelser i «bunn». Derimot liker jeg å bytte ut småting som fargeputer og pynteting gjennom årstider og høytider. Forandring fryder! Som i fjor påske..

Men at farger gleder og fryder fryder er helt klart. For min del kan fargebruken utspille seg flere steder, som for eksempel i matveien, men og i klesveien.

Nå er ikke jeg den som er kjent for å vandre rundt i regnbuens farger heller altså, for jeg elsker svart og mørkeblå og har gjort det i alle år. He he! Men jeg liker også å ha på meg en knall rød genser, blomstrete kjoler, rutete skjorter og knæsje joggesko pluss pluss. Og har blitt litt gladere og mer fargerik i klesveien med årene. Men kan jeg ha mer farger i garderoben. Det piffer definitivt opp tilværelsen både å se seg selv og andre i fine farger og plagg.

På trening er nok der jeg personlig drar på mest når det kommer til farger, spesielt i sommerhalvåret. Og nå!!! Nå ble jeg skikkelig inspirert av mamma til å ta frem treningsposene i sommerkolleksjonen og legge alt som er av fargete treningsklær i hyllene til umiddelbar bruk.

Gleder meg til mer farger på trening – tenker det kan motivere litt og jeg.

Farger gir både glede og energi, og våren er jo virkelig tiden for å slippe seg løs i hele paletten.

God fargerik uke!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *