We are the champions! God helg

For noen idrettsøyeblikk vi har vært vitne til og underholdt av de siste dagene, og senest nå i ettermiddag. En triller av en herre-stafett som ga meg makspuls i sittende, kontinuerlig hjerte-klapp og ståpels. Så utrolig rått levert av både kvinnene og herrene – gratulerer verdensmestere. We are the champions og hele Norge fryder seg og bør ta seg en litens hjemmefest i en ellers så kjedelig tilværelse.

Vel, det er straks helg. Litt vanskelig å slippe jobb akkurat nå. Det er travelt denne uken og neste, men vi skal bare være hjemme i helgen uten de store planene, så det må bli litt jobbing. Som selvstendig næringsdrivende på femte året stresser jeg langt mindre enn i de første årene, og får gjort like mye. Det er så deilig. Da er jobben om mulig enda bedre!

Nye kunder er på vei inn i online styrkegruppene i disse dager. Kampanjen med 2 mnd gratis trening går denne uken og tom mandag 8.mars kl 24.00. Du kan benytte deg av tilbudet HER! Jeg gleder meg til å trene enda flere. Love my online job!

#kvinnestyrkeuka går sin gang, og jeg belyser alle de viktige grunnene til at alle vi som er kvinner bør trene styrke. Selv om ikke «like´sene» renner inn på postene på Instagram sier tilbakemeldingene jeg har fått her og der at mange ikke visste om betydningen styrketreningen hadde for så mye ulikt. Og at kunnskapen jeg sprer om dette får en og annen til å tenke seg litt mer om og begynne å anse seg selv som «truffet». Styrketrening er et vidundermiddel for den som vil forebygge og gjenvinne god helse, samt ha god livskvalitet nå og i fremtiden.

Til sist må jeg jo nevne at utfordringen #30tilpåskemedTrine ser ut til å fenge, inspirere, gi et dytt bak, få folk ut i all slags vær og virkelig motivere. Så gøy! Jeg håper mange vil dele poster i SOME og tagge @trinestreningsglede og #30tilpåskemedTrine. Det er ikke for sent å begynne å legge ut nå!

Selv er jeg godt i gang, og jeg synes det er en spennende utfordring spesielt med tanke på variasjon av intensitet. Jeg kommer mer tilbake til utfordringen og dens fallgruver og muligheter her på bloggen snart.

Nå pakker jeg sammen kontoret for i dag. I morgen tidlig tenker jeg Frode skal sitte litt her, og da er det hyggelig og komme til «rent bord». Jeg skal dessuten straks hente Didrik og en jente i klassen på skolen. Hun har ikke vært her før og det blir så kos å bli bedre kjent med en førsteklassing til og venninnen til Didrik. Han har ønsket seg hjemmelaget pizza i anledning besøket, og det skal bli! Det er jo freddan tross alt.

Lite planer ellers, deilig! Bortsett fra en familie-skitur på søndag med venner. Det blir kos.

Håper du holder ut livet, og finner masse pågangsmot, energi, velvære, mestring og glede i trening.

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *