Styrketrening på hytta og der du er

Nå som det er vinterferie og jeg er på hyttetur, passer det å gjøre styrkeøvelser kun med egen kropp. Sånn er det kanskje for deg og?

Å gjøre ting annerledes ser jeg bare som positivt. Jeg forsøker på en ganske rutinepreget treningshverdag og så mye variasjon som mulig i ferier.

I vinterferien i år blir variasjonen innen styrketrening først og fremst med tanke på hvilke øvelser jeg velger. Og ettersom det er øvelser uten vekter blir det gjerne flere repetisjoner og fokus på større bevegelsesutelag for å bli utmattet i musklene og makse effekten.

For maks effekt er jo målet uansett øvelser og metode! 

I ferien blir jeg som en kunde/deltaker i mitt eget online styrkekonsept; plukker fritt fra arkivet med det brede utvalget og tar øktene akkurat når det passer best og der jeg er. På hytta!

BLI ONLINE STYRKEMEDLEM HER du også tren akkurat når du vil og hvor du vil, med eller uten utstyr!

For inspirasjon titter jeg også alltid innom dette fantastiske innlegget med 50 ulike øvelser uten utstyr!

Første hytte-økten ble en rolig variant søndag etter noen reduserte dager. Den andre er i dag, etter skitur, som sitter litt inne da jeg er så støl etter skøyteskiruren på glatta i går. Whæææ. Neste hytteøkt tenker jeg torsdag. Så får vi se lørdag. Da har vi trolig besøk og jeg vet dagen kommer til å gå fort og forløpe seg primært ute og i skisporet. Jeg pressssser ikke inn styrkeøkt da i det hele tatt…selv om annen hver dag er ønsket.

Vel, det ble jaggu skøyteski i dag og, klarte ikke å la være. Og i reneste påskeværet. Flere raster, i bare ullgenseren og med solbrillene på.

Vi hadde en strålende skitur opp på fjellet med hele familien, mildt, klisterføre…

Det ble en tøff økt fysisk for meg. Sliten i skøytemusklene fra i går, øm og vond i bena/hallux valgus’n og en sliten skulder. De fire første kilometerne var omtrent bare bakker og med tung sekk. Og jeg fikk konfrontert min slitne skikropp fra start. Men det gikk bra, og jeg liker jo godt både å jobbe i motbakker, svette, ta meg opp til fantastiske topper og renne utfor til slutt.


Å se barna padle oppover fjellet i vakre farger på himmel og sol, var dessuten euforisk. Virkelig en av gledene ved at de vokser seg større.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og god bevegelse inn i kroppen!

Trine ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *