Sjokko vinterdrøm

Sjokoladekake er som skapt for vinterferien! En deilig sjokoladekake som ikke blir tørr med det først, som er like saftig på (ski)tur nummer syv som nummer en og som er like populær blant både voksne og barn, må du ha!

Som de fleste som kjenner meg nå vet, er jeg ikke så glad i å utforske kakeverden men jeg elsker å leke frem nye drakter av den fantastiske oppskriften jeg kan. Nå er det selvfølgelig vinterdrakten som står for tur, og den har jeg faktisk ikke laget ennå. Før nå. Det ble veldig enkelt i forhold til kakeprosjekter jeg har begitt meg ut på, med dryss av kokos, strø i blåfarger, bittesmå kuler i sølv og noen snøkrystaller i hvit sjokolade. Litt ulike pynterester vi hadde i skapet.

Les også: Mine temakaker


Vel, da er de lange skiturene her hos oss sikret med deilig, smakfullt energipåfyll mellom de fornuftige brødskivene. Eventuelt er after-ski’n reddet!

KAKEOPPSKRIFTEN; Her får du oppskriften på deigen og fyllet!


I velger vi skøyteski og vi har sett oss ut en runde på ca 10 km på kartet sammen med barna ved frokostbordet! Jeg skal prøve å trene på både enkeldans, dobbeldans og padling underveis og prøve å komme et skritt videre. Planen er å legge ut på litt lengre treningstur på skøyteski for første gang litt utover i uken når tåka letter, og da kommer det godt med med litt bedre gange.

Ha en flott vinterlig ukestart!

Jeg titter innom her snart igjen.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *