Amputert treningsuke er helt ok!

I grove trekk frisk og glad. Smårusk i formen kommer jeg ikke unna, men med rask agering hvor jeg tar det med ro blir jeg fort bedre. Sånn har det ikke fungert de siste årene, det ble konsekvent langvarig.

Sunnhetstegn, og så luksusfølelse hver gang!

Denne uken kom det såpass med rusk plutselig at det ble en ny corona test. Alt gikk enda raskere enn sist, på under ett døgn; å få time, svingen innom testbua på Fornebu og få svaret på appen. «Ikke påvist». Så deilig. Da var det bare å gi seg selv noen dager, bli kvitt symptomer og komme seg på vinterferie. Veldig deilig det og, og tåkete!

Denne uken ble det altså en halv uke med veldig bra trening (styrke og løping mandag og onsdag og løping tirsdag) og en halv uke uten. Ikke som håpet. Men en ambutert treningsuke er helt ok og så sykt mye bedre enn tre-fire uker i strekk uten trening som jeg er vant med.

I motsetning til amputerte treningsmåneder og år, ødelegger ikke tre-fire treningsfrie dager for helsen, formen og utviklingen. Kanskje heller tvert om, dersom du har solide treningsuker bak deg.

For en som elsker å trene og synes treningsøkter gjør hverdagen bedre, er det alltid synd og et savn, men så lenge det går så fort å bli frisk er det nok annet å glede seg over i livet mens man er bittelitt tålmodig.

Å få ting i perspektiv virker så inmari bra. Jeg er så takknemlig. I morgen er jeg på’nn igjen på trening, nærmere bestemt på ski, rett ut døren. Og hvor fantastisk er ikke det?

Og i dag startet jeg litt forsiktig til og med, og gjorde «afterski»-øvelsene fra Instagram mine her.

Desverre så glemte jeg matte  hjemme, så litt provisorisk med disse teppene..i noen øvelser…

…og dette stein gulvet til øvelser hvor du helst ikke skal gli. Det ble steintøft…

Vel, hvordan går det med deg og din trening? Tillater livet deg å holde flyt? Eller går det i rykk og napp? Og trener du hjemme eller er du på hytta og andre steder med utsikt til tømmer og denslags fra sit-ups’n du og?

Ønsker deg en super uke, enten du har vinterferie eller ei. Er du medlem i online styrkegruppe hos meg, har du masse gode lagrede styrkeøkter du kan følge – også uten utstyr. Vil du bli medlem er det bare å melde seg inn HER og sette i gang.

Piper innom med verdens beste kakeoppskrift i morgen, og utgaven «Sjokko vinterdrøm».

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *