Klar for å justere prosessen? BLI MED PÅ FEBRUAR-UTFORDRINGEN

Mandag 1.februar, så deilig! Du satte deg kanskje et nyttårsforsett eller to for året 2021? Kanskje har du allerede brutt det og havnet rett i statistikken over de som mislykkes allerede i løpet av januar?

Vel, «nyttår» er historie tenker jeg. Kick-start bombarderingen har roet seg. Hverdagen har for lengst dratt oss ned på jorda. Du har kanskje vurdert å droppe målende du satte deg, eller bare «fadet» sakte ut,  nærmest glemt alt sammen og sklidd pent tilbake i sporene du kjenner så godt…

Da håper jeg dagens ord fra meg kan hjelpe deg nærmere dit du tross alt ønsker deg.

For målet du satte deg knyttet til endringer er helt sikkert fortsatt viktig for deg. Du tenkte sikkert nøye på hva målet skulle være og hvorfor det er viktig for deg å nå det. Du visste sikkert også at det ville kreve struktur, disiplin og trening over tid. Og du hadde gode intensjoner da du satset friskt.

Men du tok kanskje litt hardt i? Siktet litt for høyt? Gapet over litt for mye? Undervurderte innsatsen som kreves over tid?

Bruk det til noe smart. Lær av det. Juster deg nå!

Sørg for at summen av det som kreves av deg hver dag fremover ikke blir for mye når du formulerer målet på nytt.

I dag – mandag 1.februar – er en god dag for justere prosessen. Du slipper å bli en av de som brøt nyttårsforsettet. Du trenger ikke gi opp alt. Du har ikke mislyktes.

BLI MED PÅ FEBRUAR-UTFORDRINGEN «Tren styrke to dager i uken» i Facebook-gruppen her!

Les: To ganger i uken er nok!

Les også: Tren styrke to-tre ganger i uken 

Gi deg selv mulighet til å endre litt på målet, planen og prosessen. Husk at om du for eksempel bestemmer deg for to løpeturer i uken og ender opp med tre, så overleverer du og imponerer deg selv. Det avler mer løping! Og motsatt, om du setter 4 økter som mål og ender med tre eller to, så blir du bare skuffet og motløs.

Faktisk så er det å erfare og bruke sin klokskap til å justere prosessen hver måned noe jeg anbefaler. Altså ca hver 30.dag. Gjerne den første dagen i måneden. Gjør du det hver måned så er jeg sikker på at du ender opp med faktisk å gjøre det ALLER BESTE DU KUNNE for å tilnærme deg dit du vil i 2021.

Er du ikke enig?

God ny dag, uke og måned.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *