Tre solide styrkeøkter hjemme denne uken

Hei søndag ♥

Helg, ukedag, ferie eller ei – «hjemmetrening» funker ALLTID og er genialt! Jeg er så glad for at jeg oppdaget det, og dermed har fått dønn stabile styrketreningsvaner året rundt uansett hva som skjer rundt meg.

Denne uken har jeg trent tre timer meget god styrke uten å dra noe sted, og det føles så smart, tidsbesparende, stressløst og oppbyggende. Et minutt til trening, ett og et halvt minutt til dusjen.

Hjemmetrening har så mange ulike fordeler og er et gunstig valg som du også burde vurdere, eventuelt som en del av opplegget, hvis du ikke allerede trener styrke hjemme. Og nå skal jeg fortelle deg hele åtte grunner til hvorfor.

Her får du 8 gode grunner til å trene styrke hjemme:

  1. Du sparer tid! Det åpenbare. Når du ikke trenger å forflytte deg, bruker du mindre tid på trening totalt sett. Hvem vil vel ikke det! Ti skritt og du er på matta.
  2. Du får det mer lettvint! Det er ingen tvil om at det å slippe å pakke treningsbag (med håndkle, toalettsaker, sminkepung og rene klær) sparer tid og krefter. Å slippe byrden flere ganger i uken gjør livet enklere.
  3. Du får energi! Trening hjemme minsker faktisk stresset rundt, og styrken du bygger opp gir deg bare form og overskudd. Med bedre humør, bedre selvtillit og klarnet hode på toppen av sterkere kropp vil du merke økt energi i hverdagen.
  4. Du får større fleksibilitet! Når du ikke deltar på timer og kan trene akkurat når du vil og hvor lenge du vil, spiller det mindre rolle hvordan du jobber. Du legger treningen til det som er «gunstige» tidspunkter for deg og får det gjort.
  5. Du kan trene og ha ansvar for barna samtidig! Har du små barn kan du trene når barna sover. Er de litt større men ikke store nok til å være alene hjemme kan du trene mens de leker eller gjør andre ting.
  6. Du kan trene det som faller deg inn i dag! Øvelser du trenger, hvilket program du vil osv. Du kan til og med få et opplegg og et bredt utvalg økter rett hjem laget av meg og få et treningsmiljø online-trening i tillegg.
  7. Du sparer penger og miljø! Når du ikke trenger å kjøre til treningssenteret så sparer du både penger og miljø på transport, og eventuelt medlemsavgift.
  8. Håndvekter er mer enn nok, kan enkelt kjøpes på nettet og er en investering for livet. Blir aldri slitt og kan brukes til effektiv og variert trening. Les også: Tren med håndvekter – her er fordelene


I mine lukkete Facebook-grupper med online styrke trener deltakerene hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Etter gratis prøvetid betaler de en sum i måneden og får et ferdig opplegg for trening samt tilbud om individuell oppfølging på mail. De blir del av et motiverende fellesskap rundt hjemmetreningen.

MED FRIST I DAG (!!!) får alle nye medlemmer i online styrketrening de to første månedene gratis. KNALLTILBUDET gjelder til kl 24.00!

I morgen kl 10 har vi felles kick-start med livesending i begge gruppene.

Vær rask – velg rett gruppe for deg, meld deg inn og bli med!

Du finner mer info og link til PÅMELDINGEN her! #egenreklame

Håper vi trenes!

God søndag!

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *