Godt nytt år og god trening!

Nyttårsaften er en kveld for refleksjoner, håp og forventning. I år er det tanker 

om det spesielle året som har vært og hvor heldige vi nordmenn er – og om det som kommer fremover, lysere tider.

For vi har mye å se frem til i 2021! Og det skal bli tett mellom treningshøydepunktene – ikke sant?

Til tross for corona så har det blitt masse flotte treningsstunder i 2020 og. Treningskonseptet online – som alle trygt kan være med på og bli sterkere av fysisk og psykisk – satses på for fullt videre, og 2021 skal bli fylt med hundrevis av nye «liveøkter» vi kan trene og styrke oss på «sammen». Bare å glede seg!

Men over hele verden ser vi i dag tilbake på felles utfordringer knyttet til Covid 19 og mange har vært bekymret, syke og lidd tap av sine nærmeste. Også i Norge. Men som land er vi heldig stilt. Mine tanker går til alle som er rammet alvorlig i året som har gått, uansett hvor i verden.

Vi har grunn til å tro at vaksinen skal hjelpe oss ut av uføre. La oss møte det nye året med håp, glede og optimisme selv om TTT= TING TAR TID.

Og personlig fokuserer jeg på det jeg har kontroll på, det jeg får gjort noe med og det som uansett øker livskvaliteten og den fysiske og mentale helsen individuelt. Som..

TRENING OG TRENINGSGLEDE


Det er alltid viktig å håpe og se litt lengre frem, det tar oss gjennom og videre i livet. Akkurat som håp har tatt over for sorg og smerte i 2020 håper jeg tiden også vil lege sår i det nye året.

Men så er det alt det vi ikke vet av utfordringer og vonde ting, som vil komme. Som vi aldri klarer å forberede oss helt på. Men som er lettere å takle hvis vi befinner oss i gode relasjoner, er ved god fysisk og psykisk helse, holder oss i god form, er takknemlige, setter pris på livet og menneskene våre her og nå og har realistiske forventninger – også om at livet vil gå både opp og ned.

Fysisk styrke er en god beskyttelse – hold deg aktiv!

Å forvente at 2021-kroppen blir slank og gjennomtrent er sjansespill, men å trene og bevege seg tilpasset og regelmessig hele året går an å planlegge!

Å forvente at 2021 blir fylt med glede er også et usikkert prosjekt, men å glede andre går også fint an å planlegge!

Noe å tenke på begge deler…

Jeg synes 2020 har gjort oss kreative på det siste, og jeg håper faktisk vi uansett corona kan fortsette å bruke FaceTime og Teams så vi ser hverandre oftere, sitte ute å drikke kaffe også på vinteren, gå turer sammen og ikke minst ringe på døren til hverandre å synge bursdagssang eller bare si «hei».

Å klynge oss sammen, kose, klemme, håndhilse, stå tett i tett på konsert og mye mye mer blir veldig bra en dag…og roligere dager for alle helter og heltinner i helsevesenet og Norges ledelse. Takk til dere for hardt arbeid for oss alle.

♥♥♥

I natt går vi inn i et nytt år. Det tror jeg mange setter pris på generelt. Som trener og motivator tenker jeg på at vi skal få ny sjanse og blanke ark til å ta bedre vare på vår form og helse. La oss gripe den godt, og sammen!

Vi kan bli mer bevisst på hvem vi er og hva vil vil med styrken, utholdenheten og smidigheten. Vi kan ta nye valg som fører til bedre form. Vi kan bestemme oss for nye tiltak og gå for det. Vi kan gjennomføre, jobbe hardt og oppnå mye. Vi kan ha hell som vi tar vare på og beskytter. Vi kan gutse på noe nytt. Ha mål – nå mål!

Men husk ikke bli for grisk, ikke sikt for høyt og ikke krev for mye av deg selv. Små steg funker ofte meget godt og kan ta seg lengre enn du tror. 

Og vit at det vil komme motbakker, hindringer, fallgruver og motvind i løpet av et helt år. Da gjelder det å grave etter nye krefter, se muligheter, finne løsninger, prøve ulike veier og sist men ikke minst – ikke gi opp!

Til slutt, mitt største ønske for 2021 er at vi alle holder oss frisk og aktive og at jeg få lov til å inspirere dere til trening og aktiv livsstil ❤️

Jeg ønsker alle mine følgere et

Godt nytt år & god trening

Nyttårsklem Trine

1 kommentar

  1. Tusen millioner takk for nok et trenings-år med deg Trine!
    Har hørt på min fantastiske PT ( Trine ) , økter har det jammen blitt i jula også !
    Er super klar for et nytt trenings-år med deg og gruppe !!! Når og hvor jeg selv vil❤️
    GODT NYTTÅR !! Trøndelag er med i 2021;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *