God jul og god trening!

Vi nærmer oss selve julekvelden og jeg pakker snart sammen PC og tar noen dager juleferie. Jeg vil først gjerne takke alle sammen for følget i året som har gått!

2020 har vært et veldig spesielt og krevende år for de fleste, men både bloggen, Facebook, Instagram og online styrketrening har tross alt hatt mange lyspunkter i 2020, da corona ikke har klart å ødelegge for det.

Vi har kunnet lese, la oss inspirere og trene over nett. Når det gjelder online styrketrening så har det ikke vært noen forandring med hensyn til treningen heldigvis. Ikke en «livesending» har måttet avlyses på grunn av corona. Vi trener smittefritt, med god avstand til hverandre og samtidig med god kontakt. Egentlig ganske fantastisk!

Jeg er ekstremt takknemlig for det jeg brenner for og jobber med har kunnet gå som normalt og med enda større interesse der ute. Og håper du har funnet nytte, glede, trøst og trening hos meg i det rare året som har gått.

Forhåpentligvis blir det lysere i 2021, men vi må belage oss på at det tar lang tid før ting er helt fritt og normalt. Da er det oppløftende at jeg kan fortsette å formidle, inspirere og lære bort om trening her på bloggen uansett og at vi som trener styrke online og ute i marka kan gjennomføre treningen vår akkurat sånn som vi hadde tenkt.

La oss alle derfor bare glede oss til et sprekere, sterkere og sporty nytt år, uansett hva som skjer ellers.

En fantastisk ting med å jobbe digitalt er at jeg sitter igjen med en følelse av å ha hatt god kontakt med mange av dere. Jeg håper det fortsetter. Jo mer kommentarer og engasjement fra dere, jo bedre blir vi kjent og jo mer treffsikkert og fengende kan mitt innhold bli til deg.

I 2021 er planen å trekke frem og løfte opp gammelt og godt treningsstoff fra bloggen i en herlig miks med daglig blogging om trening, hverdag og livsstil. Jeg kommer dessuten til å fokusere på Instagram og ønsker meg at du følger meg der også, hvis du ikke gjør det alt; @trinestreningsglede

Håper du henger på?

Takk for alt så langt, gleder meg til et nytt år med trening og dere!

GOD JUL & GOD TRENING

Varme juleklemmer fra Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *