Lavterskel førjulsøkter på 15 minutter «LIVE» med meg – BLI MED!

#egenreklame
Titter innom fra mitt solfylte hjemmekontor, som jeg forresten har vlogget litt fra til venninnene mine i dag, humoristisk ment, he he. Du finner den på Instagram akkurat nå; @trinestreningsglede
Mandag starter vi!!! Med FØRJULSØKTENE. Frem til julaften sender jeg 16 korte styrkeøkter «live» med ulikt innhold/fokus/muskelgrupper – både med og uten vekter. Jeg sender to 15 minutters økter rett etter hverandre hver mandag og onsdag fra 11-11.30, og du kan altså trene 15-30 min ettersom hva som passer.
Perfekt i lunsjen!
Øktene kan selvsagt bygges på andre økter fra «arkivet» også for den som har tid og lyst til mer.
Dette tror jeg blir veldig bra for alle!!!
FORDI:
❤️For deg som har trent og fulgt helkroppsøktene veldig regelmessig i hele høst blir det bra med variasjon og en vri fra det vante, både for fremgangen og motivasjonen.
❤️Og for deg som av ulike grunner ikke har fått sving på styrkerutinene i høst, så er dette en lavere terskel inn i styrketreningen og faste rutiner.
Håper å få alle med 👏👏👏
Disse korte, ulike øktene lagrer seg dessuten og er perfekte å smette inn her og der i selve juleferien, uansett hvor du er✨
Som jeg gleder meg til førjulsøktene sammen og håper du også har bestemt deg og kan glede deg. Om du ikke er medlem ennå, kan du melde deg inn i dag her:

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

hele desember gratis

Ha en topp torsdag.
Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *