Pirrende desember-mål: Gå 2021 sterkt i møte

Hei på en onsdag i november. Tiden flyr på en måte, selv om 2020 virker vel langdryg.

Det nærmer seg i hvert fall desember med stormskritt, en måned jeg elsker. Normalt betyr det uker med mer sosialt, mer matglede og mer på timeplanen. I år blir det ikke sånn. Vi skal være mest mulig hjemme, treffe færrest mulig og holde avstand til andre. Det blir lukt av gløgg, julebakst, klementiner og håndsprit i år…

Ja, det er til å grine av, men det finnes fortsatt større problemer her i verden enn det. I stedet for å grave meg ned i at vi blir snytt for julebord, julelunsjer, julebakst med venninner og barn og ikke minst det store jubileet her i huset som skulle feires skikkelig, så tenker jeg å fokusere på mulighetene desember i år gir oss. Jeg ser muligheten til å trene skam-bra, ha tid til å roe ned med harmoniske stunder og samt å nyte den førjulen som skjer innenfor våre fire vegger og ute i frisk luft i skikkelig sakte tempo. En mulighet vi sjeldent får igjen.

Målet er å gå det nye året sterkt i møte,  og for min del adskillig sterkere enn på veldig mange år.

Året 2020 har for egen helses del vært formidabelt. Med minimale smittekilder, skjerpet håndhygiene og optimaliserte vitaminnivåer har jeg rett og slett kommet ut av problemene jeg har slitt med i 4-5 år og blitt frsik!!! Klyper meg i armen. Selv om det tar lang tid å komme tilbake i den fysiske formen jeg var i før jeg fikk to barn og «post-fødsel break down», har jeg allerede fått mange måneder med kontinuitet nå og gjort mitt beste for å bygge en grunnform på en fornuftig måte. Jeg har et sterkere utgangspunkt for et nytt år enn på årevis. Og utsiktene er bra.

Desember skal benyttes til å sette prikken over i´n på det jeg vil si er det mest normale treningsåret jeg har hatt siden før første svangerskap i 2012.

Det er nok å sørge over om dagen, men det er lys i tunellen. Og desember i år (hvis jeg holder meg frisk) ser jeg på som en sjelden mulighet til å trene mye og til å avrunde et fantastisk år helse- og opptreningsmessig. Og selvfølgelig kan jeg lage julebord, julelunsj, julebakst og jubileumsfest innenfor husets fire vegger med mine entusiastiske smånisser og min elskede mann. Og det skal jeg, og det gleder jeg meg til ♥

Man kan jo håpe at 2021 blir en stor opptur for verden, men uansett hvordan året faktisk utarter seg så skal jeg gjøre mitt for å bli sterk, sprek og fortsatt frisk. Og jeg skal sørge for å lage et så sterk utgangspunkt for 1.januar som overhode mulig. Jeg er pirret av målet om å gå 2021 sterkt i møte, og kan ikke vente helt til tirsdag med å gyve løs. Så det gjør jeg fra i morgen. Why wait? He he.. Og allerede til helgen håper jeg du ser meg på sesongens første langrennstur på Instagram: @trinestreningsglede

Hvordan tenker du? Hadde det ikke vært fint å avslutte 2020 med stil og stille sterkt på start når det nye året braker løs?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *