Mange korte treningsøkter hjemme om dagen

Oi oi oi, i dag er det siste søndagen før 1.søndag i advent. Så koselig å tenke på at adventssaken skal frem og det første lyset skal tennes med to tente lys av noen gutter rundt om ikke lenge.

Vi gjør som mange ute nå for å gjøre det så koselig som mulig for de rundt oss og tenner utelysene allerede denne helgen. Barna ivret etter det og Frode var ikke vond og be. Nå er det litt koseligere i mørket. Jeg tipper det eksploderer med julelys ute i dag og i uken som kommer. Det hjelper i mørket!

Ikke helt uventet (Les: tidlig krøket) har vi fått to barn som bryr seg mye om høytider, tradisjoner og stemning.  Så det er to nuffenisser som begynner å telle ned til å telle ned her nå, selv om de har blitt større enn på dette bildet. De er like gira og forventningsfulle, om ikke mer. Og i full gang med julebrev til familien de savner ♥

Vel, nok en helg hjemme er på hell. Og vi klarer oss fint. Vi forsøker så godt vi kan å fokusere på, benytte oss av og sette pris på DET VI KAN GJØRE NOE MED. Og få unna oppgaver og plikter som hører med et liv med hus, hage og aktive barn. Smitten kommer stadig nærmere og det er kjipt og fører til ytterligere forsiktighet. Her er det bare å jobbe med å trives i eget selskap og ha gode samtaler med seg selv. He He…

Hva med trening i uken som gikk?

Jo, det går fint. Jeg trener mindre i tid om dagen. Det er mange korte økter, både innen kondisjon og styrke. Alt hjemme.

På kondisjonsfronten har jeg akkurat nå fokus på å trene mer intensivt (altså mer tid med høyere puls) og på gradvis økt belastning. Da blir varigheten på øktene naturligvis kortere.

Mølla er perfekt til dette, ikke minst fordi det er så lett å kontrollere intensitet og progresjon fra økt til økt og uke til uke. Å trene inne på mølle akkurat nå passer meg dessuten bra. For det første jakter jeg ikke utetrening nødvendigvis akkurat i november uten snø, skiføre og utegruppene mine. Og for det andre så er korte kondisøkter kun en meter fra håndvektene passet nydelig og vært tidseffektivt i disse ukene hvor jeg har sendt styrkeøkter «live» hver dag. Men jeg også trenger frisk luft og litt dagslys innimellom, så jeg passer på å gå en tur og bruke bena her og der. Og så ser jeg jo veldig frem til at utegruppene kommer i gang igjen og at langrennssesongen er like rundt hjørnet. Jeg vet det blir mer ut snart, og utnytter fordelene ved bare å trene inne en liten periode..

På styrkefronten har jeg hatt mange økter, både korte og lange. Sammen med alle som trener online og «live» med meg har jeg trent både lengre helkroppsøkter på 40 og 30 minutter, og korte lunsjøkter med fokus på mage/kjerne eller rumpe/lår på kun 15 minutter. Jeg kjenner at det har vært mye styrke i det siste, både ved at musklene kommer, kroppen blir sterkere, strammere og ved at jeg oftere sliten. Jeg må huske å stoppe opp og ha hviledager i slike perioder, noe jeg gjorde fredag. Null trening føltes veldig riktig. Hente seg inn. Restitusjon er en viktig del av å trene effektivt og oppnå fremgang og resultater. Sammen med næringsrik kost.

Ny uke, nye muligheter.

Hvis du vil trene styrke med meg og fortsatt ikke er medlem online, må du melde deg inn nå. Første mnd er gratis for nye abonnenter og det er ingen bindingstid.#egenreklame

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

Det blir ingen gratis lunsjøkter i uken som kommer. Håper vi trenes likevel. Uken er ikke den samme uten styrketrening! Gleder meg til å fortsette og øke styrken og formen med dere.

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *