Trening som hobby frem til jul

Som en venninne av meg så fint beskrev det «Formen stiger hele tiden. Bra det nå når samfunnet daler».

Det er så bra det, og jeg blir så glad når de jeg er glad i, bryr meg om og jobber for har funnet ut av dette.

For når det ikke går så bra rundt oss eller i livet ellers, så hjelper det å komme i forme. Å bli fysisk sterk eller seig tar ikke bort problemene eller følelsene, men gjør det noe lettere å takle utfordringer. Det vet vi fra forskningen innen mental helse.

Derfor er det å trene og bygge seg opp fysisk samtidig som det man ikke har kontroll over herjer og går sin gang, en veldig motiverende tanke synes jeg.

Jeg har også erfaring med å komme mye bedre trent «ut på den andre siden» av en tøff livsfase. Og betyr rett og slett både en litt bedre takling underveis og en raskere vei til å få det bra igjen når de problematiske tingene går seg til.

Tenk deg selv – ville du kommet ut av coronaboblen UTRENT, fattigere og overarbeidet (for eks) eller GODT TRENT, fattigere og overarbeidet? Det siste er så klart best, og fullt mulig.

For oppi all elendigheten som er som den er, så har vi kontroll på fysisk aktivitet og trening. Vi kan begynne å trene i dag. Vi kan øke aktivitetsnivået i dag. Vi kan sette i gang et nytt og knallbra treningsprosjekt i dag og rett og slett GJØRE TRENING TIL EN HOBBY FREM TIL JUL! Det skal jeg.

For en hobby er fin å koble av med, gi oppmerksomhet til, legge sjela i, dyrke, bruke tid på, ta eierskap til og kose seg med. Og når hobbyen i tillegg har så vanvittig mange fordeler og både kort- og langtidseffekter, ja da er det nesten dumt ikke å forbarme seg over denne hobbyen akkurat nå.

Bare en liten ide til alle sammen. Og da mener jeg alle.

Trine

2 kommentarer

  1. Den hobbyen er gull
    Så enig og håper å fortsette i 100 år til:)

    1. Trines Treningsglede

      Det er fin innstilling ass..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *