Slik får du mest ut av onlinetreningen

#egenreklame

Hei og hopp! Det vil si ugg ugg og snegle seg avgårde her. Ikke i form i magen og kroppen, men det sitter ganske lett og det går akkurat med livesendinger, men jeg håper det går over fort.

Onlinetrening og trenden med direktesendte økter i disse dager, og jeg tenkte å dele noen gode råd til deg som vil få mest ut av hjemmetreningen.

Går du inn på en challenge, et kurs eller abonnement/medlemskap for å trene online, så still krav til utbyttet og treneren! Om du trener med instruktør/trener på treningssenter eller hjemme fra stuen spiller ingen rolle. Du bør uansett være opptatt av at du får et bra konsept, god instruksjon, høy trivsel, gode opplevelse og effekt. Du bør også tenke planlegging, variasjon, måloppnåelse og hvile/restitusjon.

I VG-saken om onlinetrening HER kan lese mer detaljer under overskriften Trines Treningsgledes råd for hvordan du får mest ut av online-treningen

Har du lyst til å trene styrke online med meg og gjengen min eller sjekke ut opplegget? Les mer og meld deg på her. Du får en hel prøvemåned gratis!

Denne uken har jeg gratis lunsjøkter kl 12 mandag-torsdag. Se timeplanen over.  Hiv deg med på Facebook-siden Trines Treningsglede og få en smakebit.

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *