Aktiv avkobling og lading av batterier

Etter en intens og meget «påkoblet» uke på jobb hadde jeg behov for å koble meg av digitalt i helgen. Bort med apper, nettaviser, pulsklokker, direktesendinger og PC-jobb. Frem meg magasiner, papiraviser, trillebåren, tegnesakene, julebrevene og løpeture i skogen helt uten mål og mening ♥

Helt nydelig i disse dager og stenge ute inntrykk, inspo og nyheter for en stakket stund. Realiteten innhenter en fort nok. Og så har det vært så deilig med to helger på rad med sjauing sammen ute. Nå er det klart for vinter her. Let the snow-show begin!

Trening i uken som gikk

Som sikkert mange har fått med seg har jeg holdt trøkket greit oppe med en eller flere direktesendinger med korte og lengre styrkeøkter hver dag i den første uken av «lockdown» nummer to. Korte og lange. Gratis og betalt. Åpent og lukket bare for medlemmer. For meg har det vært en uke med mye god og variert styrketrening med fantastisk selskap i en stusselig tid. Takknemlig og føler meg hakket sterkere!

I tillegg har jeg kjørt korte, intensive løpeøkter på mølle for å spare tid og bli kvitt kneplager mens jeg bedrer kondisen. Det har funket!

På løpeturen ute i marka på lørdag – som jeg ikke ante hvor kort eller lang ville bli – var jeg oppe og nikket på 1 mil uten smerte. Bare to uker med justeringer på trening så er plagene borte.

⭐️ Variert styrketrening for hele kroppen som vanlig, og økt mengde fra i sommer.

⭐️ Pause fra langturene (løping), som utløste kneplagene.

⭐️ Hyppige, korte, intensive løpeøkter i stedet. Ingen smerter fra dag én.

⭐️ Tøyning jevning som vanlig.

Ny uke og mer trening står for tur for friske, heldige sjeler. Ny livesendinger – velkommen!


Takk for at du følger meg og trener med meg online!
Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *