Blir det gratis lunsjøkter i neste uke og?

God fredagskveld! Puh, 10 livesendinger i kroppen denne uken, nytt intervju i media, avlyste utegrupper og nye rare dager i en urolig verden.

Det er mye spenning i kroppen på kort tid, og det var deilig å starte helgen med en tur i frisk luft, barn på besøk og nå total utflating i sofaen i den største, bløteste kosebuksen jeg fant i skapet. Titter bort på min kjære og skal bare kose meg med han resten av kvelden ♥


En uke med «lockdown» blir litt bedre med daglig trening og bevegelse. Tusen takk til alle som har funnet veien til meg og mine gratis lunsjøkter åpent på Facebook-siden Trines Treningsglede. Det har vært så meningsfylt og kunne forenkle treningshverdagen og bryte opp hjemmekontor-dagene til både gamle og nye følgere. Og veldig gøy å se så mange komme på sending, si hei og legge igjen sprudlende kommentarer etter økten med mye spor av treningsglede.

Spørsmålene om neste uke har kommet allerede, som vitner om iver og mersmak. «Blir det lunsjøkter i neste uke og?»

Det er superhyggelig! Det er det jeg vil. Men det er flere ting som avgjør om jeg kan sende «live» hver dag flere uker på rad. Trening er både vanskelig og viktig for mange nå og jeg ønsker oppriktig å hjelpe og ha et godt tilbud nå. Jeg har måtte sjekke og avklare et par ting før jeg har kunnet svare og bestemme meg.

Lurer du på om det blir gratis lunsjøkter til uken? Sjekk her nå!

Ønsker deg en fin og «omtenksom» helg 💖

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *