Har fokus på dugnad, Facebook og Instagram nå

Akkurat som i forrige «lockdown» slår dugnadsånden min inn. Ikke bare smittetiltakmessig, men i form av å bringe trening og fysisk aktivitet til deg der du er. Der du må være. Hjemme.

Folkehelsen er viktig i arbeidet mitt, og det er typisk meg å skru trening enda mer opp i tøffe tider. Min erfaring er at det hjelper på alt. For treningsøkter, endorfiner og fysisk form i kroppen gjør hverdagen, utfordringer og krevende perioder litt lettere å stå i og komme gjennom. Det er selverfart og veldokumentert.

Og nå trenger vi fellesskapet og samholdet som sosiale medier kan gi oss. Online trening er derfor helt gull og jeg tilbyr alle rundt meg å være med gratis en periode. Jeg vil at alle skal ha trening å «gå til» akkurat nå, og blir jo også veldig happy om flere får testet konseptet mitt, som jeg synes er genialt.

Som min egen sjef kan jeg med raske beslutninger og enkle verktøy endre publiseringstrategi fra en dag til en annen. Jeg kan agere umiddelbart etter Ernas nedslående pressekonferanser. Og det har jeg gjort. Det gjør jeg igjen nå. Jeg gjør så godt jeg kan for å møte behovene og tilrettelegge for fysisk aktivitet og endorfin-fest. Det trenger vi nå!

Jeg velger å sette inn støtet for å f flest mulig med på trening og sender trening «live» på den åpne Facebook-siden HER HVER DAG i lunsjen nå, da jeg tror og håper at det får flere til å holde seg i aktivitet tross stengte treningssentre, avlyste utegrupper osv. og en krevende situasjon. Jeg har fokuset på det som skjer akkurat nå. Jeg vil være tilstede for de interesserte og møte engasjement, spørsmål og tilbakemeldinger fra gamle og nye deltakere fortløpende. Dette prioriterer jeg 100 % nå.

Bloggplattformen blir litt mindre brukt når fokuset er mer «forløpende», «live» og her og nå. Men jeg oppdaterer innimellom og så kommer det nye blogginnlegg med innhold som krever mer å lage etter hvert.

Det betyr ikke at jeg svikter bloggen eller bloggleserne. Snarere ønsker jeg alle mine følgere velkommen i det som på skjer på Facebook-siden Trines Treningsglede og på  Instagram og Story . Plutselig blogger jeg igjen, selv om det ikke er like konsekvent i disse dager ♥

Mange har deltatt på lunsjøktene de siste dagene. Så utrolig gøy! Takk for at dere «kommer» på trening med meg. Klokken 12 i morgen torsdag dukker jeg opp på Facebook Live på Facebook-siden HER igjen, da med 15 minutters rumpe/rygg øvelser. Det er meningsfylt og med stor glede jeg kan ønske ALLE velkommen!

Da trenes vi direkte!

Take care

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *