JENTEHELG, VG-OPPSLAG OG DANSETIMER

Hei der, eeendelig en oppdatering på kjæreste bloggen. Nå har det vært en intens periode og gått litt kule varmt. Men alt har gått veldig fint. Håper det er bra med deg? Føler mange har en travel høst.

VG på besøk

Jeg må spole litt tilbake, for rushet startet for snart to uker siden da VG fredag ettermiddag spurte om de kunne komme mandag morgen (!!!) for å intervjue meg og overvære livesending med fotograf og det hele. Selvfølgelig sa jeg ja til det, det var jo perfekt på mange måter. Men jeg er en person som liker å være godt forberedt og tenke før jeg snakker, så det eneste kinkige var at vi skulle ha besøk av barn hele helgen, og det var jeg så innstilt på å nyte og være i 100 %. Dessuten er det vanskelig å konse om ting i en sånn setting. Så jeg ble en smule stresset med tanke på starten på forrige uke. Barna skulle avgårde, huset måtte se ok ut, jeg burde hatt skjønnhetssøvnen, hehe, og hodet skulle helst vært ryddet og dobbel livsending på 80 min og 16 øvelser forberedt.

Alt gikk fint. Jeg fikk noen timer søndag ettermiddag, og Frode er jo som vanlig verdens snilleste, mest effektive og samarbeidsvillige ektemann. Vips så banket det på døren 9.30, og der stå varme, vennlige, proffe VGjournalist –  Anne Bergseng. «Her var det rolig», startet hun, og reportasjearbeidet hennes var i gang her på Jar hos meg og endte opp oppe på Røa noen dager senere hos en av deltakerne på online-timene ril roern Olaf Tufte. Han er blitt en del av nyatsningen Naardic. Intervjuet gikk veldig fort føltes det som, over en kvart kaffekopp rundt spisebordet. Og livesendingene med to proffe VG-damer rundt seg i kjelleren gikk overraskende bra. Jeg hadde et hårete mål om å koble fotograf Line Møller helt ut mens jeg jobbet, og det klarte jeg fordundre meg. De dyktige to takket pent for seg, og for ut mens jeg kastet meg over neste sending. Hei hvor det går.

Jentehelg 

Resten av uken gikk en kule varmt på jobb og privat og dialogen med journalisten fortsatt på si på mail. Jeg leverte «10 tips til online-trening», innhentet samtykke til bruk av bilde av en litenkjerne i online-gjengen min og fikk lese gjennom sitater osv. Veldig proft, og resultatet kom jo i går. Jeg kjente meg 100 % igjen i saken, og synes hele artikkelen var nyttig, inspirerende og en frisk pust i treningsbransjen og selvfølgelig i kaoset på front med USA og Corona. Du kan lese saken om online-trening hvor Trines Treningsglede er sterkt representert HER om du ikke har lest den alt.

Vel, hele tiden hadde jeg i bakhodet en helt annerledes helg i vente, som jeg visste ble avkoblende, rolig, nær og koselig. Selv om hytteturer, treningshelgen, reiser til familien osv har blitt avlyst i lang tid, følte jeg at jeg skulle på en helgtur. Jeg kunne bare tenke på meg selv og bruke god tid med nære relasjoner som jeg savnet. Fra fredag til lørdag var jeg sammen med mine to nærmeste venninner – vi spiste middag, drakk rødvin og pratet – med avstand ++. Helt sinnsykt deilige timer!

Så dro jeg rett til mamma og jobbet hos henne mens hun sullet med sitt. Vi nøt å være rundt hverandre bare vi to over timer, som er sjelden vare. Så dro jeg på Holmensenteret en tur for å ordne og handle ting for både henne og meg/oss. Dro tilbake til mamma med kina-mat som vi spiste mens vi så på Skal vi Danse og fikk pratet litt. Følte meg 10 år igjen sammenkrøllet under pleddet hennes og nøt hvert sekund. På søndag hadde jeg invitert med mange venninner til å gå en lang tur i marka, men ingen kunne dessverre. Jeg gikk alene 15 km og fikk tenkt mye. En skikkelig jentehelg ble det –  full av kvalitetstid med de kjæreste jeg har som jeg IKKE ser så mye for tiden. Og egentid. Annerledes og bra helg for sjelen. Lever på slikt. Hode og kropp lader. Og apropos jentetur, så ser jeg mer og mer verdien i å arrangere treningshelger slik at vi som «trener og er så mye sammen» på nett får møttes ordentlig innimellom. Kjære corona, gi slipp…

Dansetimer   

Heldigvis så har jeg så fleksibel jobb, og er mye frisk for tiden. Da ser jeg barna mine og mannen min mye mer. Det gjør så godt. Når jeg ikke må holde sengen får jeg deltatt mer og vært til stede på mye av aktiviteter, foreldremøter, utviklingssamtaler og ettermiddager med besøk av små venner, og til måltider og i hverdagen ellers. Jeg har ikke noe dårlig samvittighet når jeg er borte fra dem en helg eller ettermiddag, og de har dessuten alltid vinket meg farvel med store glis og tatt meg i mot like varmt, for de har visst ♥ Men det er med en bedre følelse jeg stikker på trening eller annet nå som jeg er en frisk og mer tilstedeværende mamma generelt. På fredag glimrer jeg faktisk med mitt fravær når de kommer hjem fra skolen for da (hvis jeg tørr) skal jeg tilbake til en dansetrening jeg drev med myyyye før i mange år, men som jeg ikke har deltatt på på kanskje 8 år? Jeg gruegleder meg helt villt. Dance step med Thomas. Jeg tenker faktisk at jeg ikke kommer til å klare det første gangen. Men det er sikkert tull, for vi begynner jo ikke med finaledansen, he he. Man varmer jo alltid opp, går gradvis frem, bygger opp og vips – magis dansekoreografi. Vel, jeg sikrer meg med dance step dagen etter på lørdag, for å vite at jeg lander på mestring. Hi hi hi. Vel, med «Skal vi danse»- semifinale lørdag kveld, så høres det ut som helgen skal gå med til dans, men neida, vi skal sjaue. Holde på i heimen og hagen, mest ute, for å «lukke» før vinter. Også tar Frode turen til mammaen sin i Skien – et besøk hele familien fra Bærum hadde gledet seg til, men som vi ikke tør nå.

Trenger du hjelp med kondisjonstreningen? Følg ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram!

I programmene viser jeg deg hvordan du trener opp kondisjonen over tid med tre konkrete økter hver uke. Du finner oversikt ved å klikke på bildet!

Treningen generelt      

Mellom medieoppslag om online-trening, livesendinger, oppfølging av online-kunder og livet og jobben ellers, så trener jeg faktisk litt selv og he he. Ikke bare styrke. Målet er mer dans og bevegelse inn i denne kroppen, dette livet og kanskje jobben. Jeg prøver i hvert å danse mer i høst, men løper også når kroppen spiller på lag. Jeg er blitt veldig lad i å kombinere styrke inne og løping ute. Mer om det på søndag. Jeg har en god følelse med at mange som pleier å synke sammen i sofaen på denne tiden av året gjør det litt annerledes i år. Stemmer det for deg? Hvordan er din treningshøst i år?

Håper å høre fra deg her eller der.

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, hvor jeg legger inn tilstedeværelse fremover; @trinestreningsglede

Ha en finfin torsdag!

Takk for at du leste ♥

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *