Slik er det å trene online med meg – 5 kvinner forteller

#egenreklame

Hvordan er det å trene med meg online og «live»? Det er ikke jeg den rette til å svare på, men disse derimot.

Anita var blant deltakerne på en av de aller første gratis livesendingene i april 2016, og var med på det aller første 5-ukers kurset.

Men så hadde jeg et opphold, jeg tror ikke jeg var helt i siget for å fortsette, men så sa lillesøsteren min at å trene styrke var så artig. Tull og vås, tenkte jeg. Aerobic, spinning og Zumba syntes jeg var artig, men samtidig visste jeg at å trene styrke er lurt.

Men korsen skulle jeg gjøre det da på den lille øya mi? Da kom jeg på at jeg hadde vært med på en gratistrening med Trine og det var jo kjekt. Jeg leita på mail og på nett og fant igjen Trines Treningsglede. Jeg fant ut at skal jeg få rutine på styrketrening så må jeg ha en «treningskompis». Og treningskompiser fikk jeg i massevis i lag med alle de andre i gruppa som heier og motivere, og så Trine da som lager nye programmer hver eneste uke. Tommel opp.

Dette har medført gode treningsrutiner, en mye sterkere kropp og masse treningsglede. Jeg får kommentarer på at folk ser forandring og at muskelmassen er blitt synbart større.

Og det beste er at øktene ligger i «banken » og kan tas ut når som helst og de kan brukes så ofte jeg vil, når jeg vil. Dette er den beste form for trening som finnes, det er alltid noen som har tid til å trene sammen med meg. Om ingen andre har tid, har Trine og gjengen tid.

Trine oppdaget også Trines Treningsgledes gratis livesendinger på Facebook allerede for rundt fire år siden. Hun kjenner timene og konseptet godt gjennom mange år og uker med onlinetrening.

Treningsformen passer supert for meg, da jeg ikke er noe glad i treningsstudio.

Jeg digger Trine som min personlige trener, og at jeg kan ta henne på IPad’n med ned i kjelleren for ei økt når det passer meg. Det blir jevnt over to økter i uka, noen ganger mer, noen ganger mindre. Hun blir t.o.m med på hytta.

Jeg føler meg sterkere i forhold til jobb som frisør og pleiemedhjelper. Og ellers i andre ting i hverdagen. Håper jeg får holde på med dette i lang tid fremover.

Tove var ny i januar i år og er et fornøyd medlem som kom raskt i gang med regelmessig styrketrening.

Dette er en effektiv og kjempefin måte å trene styrke på. Ingen tid går bort til kjøring, bare ned en trapp og kort vei til dusjen etterpå når jeg er ferdig. Jeg kan trene når jeg vil på dagen og har ingen unnskyldning for at jeg du ikke rekker treningen.

Det føles som å ha egen PT ved siden av meg som pusher meg. For eksempel de siste sekundene med planken, når jeg hører Trines stemme.

Det at vi kan gi og få tilbakemelding hver gang vi trener, gir et ekstra piff for å gjennomføre ukas økter. At det er flere alternativer til hver øvelse og at jeg kan velge variant ut ifra hvilket utgangspunkt jeg har, gjør at jeg får maks utbytte av treninga. Kjempe fin måte å trene styrke på, som man ikke blir lei av.

Er veldig glad i gå turer i skog og mark, toppturer i fjellet og å gå på ski om vinteren. Merker godt at det blir lettere med litt ekstra styrke i kroppen.

Sissel bet på livetrening helt i den spede begynnelsen hun og – da hun kom over en snutt på Facebook som gjorde inntrykk. Trine skulle i selskap og delte litt alternativ løsning på trening den dagen.

Didrik var liten husker jeg. Trine hev seg ned i planken med nylon strømpebuksa og penkjolen på. Hun sa at dette var det hun rakk av trening i dag, og alt er bedre enn ingenting osv.

Jeg synes det var noe ved henne og at det jeg så av trening var tiltrekkende og med en godhet.

Så jeg snuste rundt på gratisøktene, tenkte at det var spennende og ufarlig. Kanskje det er mulig at jeg og kan klare noe av det her?

Det ble starten for meg. Jeg skrev opp i bøker og tok masse bilder, for jeg var livredd for at dette tok en slutt. Men online styrketrening med Trine ble et faktum videre, med betaling osv og sakte men sikkert ble denne dama litt og litt sprekere fra topp til tå og hverdagen ble lettere og lettere.

Alt resulterte i mange kilo ned, treningsglede, og masse nye vekter. Siden har det vært aktiv bruk av kjelleren, trening på hytta og på ferie – fra Lofoten til Kypros. Med og uten strikk og vekter – med Trine på skjermen – uansett hvor jeg er og når.

Jeg er stolt av å kalle meg HELÅRSTRENER og tenker som Trine; det handler ikke om jeg skal trene, men hva og hvordan. Det har vært litt trått i hektiske og perioder med vondter og smerter i kroppen , men jeg henger med hele veien. Fantastisk konsept, også for oss som tror at toget har gått!!!!!!  

Tusen takk ❤️

Lisbeth kan også se tilbake på hele tre år som abonnent på Trines Treningsglede online styrketrening, og enda mye lengre enn det.

Eg har ikkje vore i så god form som eg er no. Sterkere i korsrygg og knær og mindre vondter i kroppen generelt. Nå klarer jeg alt fra fjellturer, jobben og kvardagen generelt mye lettere.

Vektnedgang har jeg også hatt, som også hjelper godt på.

Bedre humør er bonus.

Tusen takk for reisen og for at dere deler den med oss andre. Det er utrolig gøy å ha fulgt dere og ganske fantastisk at vi blir bedre og bedre kjent gjennom dette. Dere skal vite at dere har betydd masse for meg. Uten en hard kjerne som har trent hele veien, virket fornøyde og fått resultater, har gitt meg styrket tro på eget konsept, selvtillit på veien og gode grunner til å fortsette å utvikle dette. Tusen takk hver og en.

Trine

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *