Dette er «Trines Treningsglede STERKERE»

#egenreklame

Bli generelt sterkere og kom i bedre form hjemme som medlem i «Trines Treningsglede STERKERE» . Denne treningsgruppen kan du lese og lære mer om i dette innlegget.

MELD DEG INN HER

ingen bindingstid, gratis prøvemåned (deretter kr 490 pr mnd)

Skal du ned i vekt passer «Trines Treningsglede LETTERE» enda bedre. Lanseres 1.januar 2024. 

Dette er «Trines Treningsglede STERKERE»

Abonnementstilbud går året rundt, og du kan melde deg inn og ut når som helst. Du får hovedsakelig to 30 minutters helkroppsøkter «live» i uken men kan trene når som helst, og så ofte du vil til økter fra arkivet.

Gjennom øktene trener vi balansert og anbefalt styrke på hele kroppen. Du trener hjemme i din egen stue eller der du er, etter instruksjon fra meg på skjermen.

Vi bruker egen kroppsvekt og håndvekter. I starten kan det fungere med fylt vannflasker, til du får investert i vekter.

Gjennomføring uke etter uke bidrar til en sterkere kropp generelt, bedre helse både fysisk og psykisk, holdning, balanse og økt forbrenning. Du får gode og faste treningsrutiner på en enkel og motiverende måte – som du også lett kan ta med på ferie. Det er lett å bli en regelmessig helårstrener og bli glad i styrketrening på denne måten.

Treningen passer for alle ved at håndvekter og egenkroppsøvelser i ulike varianter regulerer nivået til hver og en deltaker. Du får trent på ditt nivå samt gode progresjonsmuligheter året rundt. Jeg gir god instruksjon og veiledning gjennom hver økt, og du får variert styrketrening over tid og året rundt.

Min bakgrunn:

Utdannet gruppetrener og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har jobbet med begge deler i SATS. Jeg har 9 års erfaring som treningsekspert i VGs Vektklubb.no. Som en av Norges første har jeg nå seks års erfaring som onlinetrener (innen styrketrening). Jeg har drevet gå-, løpe- og motbakkegrupper i marka siden 2017. Jeg er gründeren bak Trines Treningsglede universet – som inkluderer online styrketrening, utetrening, treningshelger, foredrag og ikke minst jevnlig treningsinspirasjon på blogg, Facebook og Instagram.

Slik fungerer online-treningen

Treningstilbudet foregår i lukket Facebook-gruppe for påmeldte deltakere. Hovedsakelig sender jeg to helkroppsøkter på 30 minutter «live» i uken på formiddagen. Hvis du ikke kan delta «live» trener du etter lagrede sendinger når det passer deg. Mange trener etter jobb og utover kvelden, kanskje dagen etter. Jeg utfører hele økten, og du ser meg. Jeg eller andre ser ikke deg men ditt navn kommer opp dersom du kommenterer, gir likes, hjerter osv. Du kan stille spørsmål underveis i økten og få svare, eventuelt etterpå.

Dersom du ønsker å være mest mulig anonym og ikke legge igjen noen «spor» deltar du i gruppen og på treningsøkter uten å kommentere/engasjere deg. Det fungerer også helt fint! Muligheten til å henvende deg til meg direkte er der uansett via messenger, mail eller telefon!

Ellers, i mellom øktene, holder vi kontakten i et felles motiverende miljø i Facebook-gruppen og du får svar på alt du trenger å vite ved å kontakte meg, samt motivasjonshjelp en til en på mail om det trengs.

Send gjerne spørsmål om du har til; trine@trinestreningsglede.no

Hvem passer treningen for?

Treningen passer for alle aldre – og kvinner fra nord til sør i landet, og uansett nivå!

Konseptet vil gi både mestrings- og progresjonsmuligheter for alle som gjennomfører minst to ganger i uken over tid og gjennom året. For jeg gir varierte treningsøkter etter klassiske treningsprinsipper med øvelser for ulike nivåer. Så lenge du følger rådene og benytter tunge nok vekter  – så gir treningen effekt enten du er nybegynner/utrent, har kommet videre eller er sterk fra før. Du vil alltid få treningsøkter som passer for deg samt tilpasningsmuligheter.

Under forutsetning av riktig teknikk, regelmessig gjennomføring og tunge nok vekter, vil du bli støl, sliten og sterkere uansett utgangspunkt.

Treningen funker! 

Det er jeg, Trine Bækkevar Semb som står bak Trines Treningsglede, som leder alle timene og treningen, og jeg vektlegger lystbetont trening, god instruksjon, variasjon, effektivitet og progresjon etter treningsprinsipper.

Mitt sterkeste ønske er at alle skal føle seg velkommen, og at blir sterkere og trives med å trene styrke! Jeg hjelper deg med å få inn og opprettholde rutinen, samt å holde i gang trening året rundt.

Siden man trener hjemme i egen stue inkluderer konseptet også alle som ikke ønsker eller trives med å trene med andre og/eller som ikke kan eller har tilgang til et treningssenter.

Heia helårstrening for alle!!! 

Hvem passer «Trines Treningsglede online styrketrening» for? Den som..

 • trenger veiledning i styrketrening
 • kan ønske motivasjonshjelp og støtte underveis
 • vil bli generelt sterkere og styrke hele kroppen regelmessig
 • foretrekker eller må trene hjemme, men ikke helt på egenhånd
 • ønsker å lære og trene styrke trygt og effektivt
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid, samt ha lavterskeltrening
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng

Mer om «Trines Treningsgledes online styrketrening»:

 • Pris for nye på abonnement er kun 0 kr den første måneden, deretter 490 kr per måned. 
 • Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene styrke med meg som instruktør året rundt.
 • Treningsøktene foregår hovedsakelig ved livesendinger, men du kan trene akkurat når det passer deg. I perioder hvor det ikke er livesendinger, for eksempel i ferier, kan du velge blant et stort utvalg lagrede styrkeøkter.
 • Du kan trene hjemme eller hvor som helst ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og andre eller senere etter den lagrede versjonen. 
 • Øktene er hovedsakelig fullkropps styrketimer på cirka 30 minutter, med håndvekter og egen kroppsvekt. Du varmer opp selv!
 • Kyndig veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Mulighet for å stille individuelle spørsmål til personlig trener, og få oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.
 • Et sprekt og energisk fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi trener det samme og heier hverandre frem.

Tilbakemeldinger jeg har fått fra tidligere kursdeltakere er:

 • Bra variasjon i øvelsene, liker øvelsene godt.
 • Trygt og lærerikt med fokus på at teknikk i starten, men liker at tempoet blir raskere utover i kurset.
 • Bra at du viser ulike nivåer og gir alle progresjonsmuligheter.
 • Takk for din treningsmåte og fantastiske vesen. Dette er bare starten på en fantastisk reise.
 • God forklaring og oppmuntring underveis hjelper. Veldig glad for at du minner meg på teknikk, fortsett med det, det er så lett å glemme det.
 • Fantastisk at man kan få trent hjemme. Gull at man kan ta meg med seg (for eksempel på reise, treningssenter osv).
 • Man føler at man trener sammen med noen.
 • Vanvittig god følelse. Kjenner at kroppen tåler mer og blir stadig sterkere. Og vet du hva, i dag klarte jeg faktisk 9 armhevinger x 2 på TÆR! Kom ikke langt ned, men har aldri i mitt liv klart det før.
 • Knallbra økt, gleder meg allerede til neste.

Selv er jeg veldig glad i styrketrening, og jeg trenger det regelmessig. Jeg elsker dessuten å instruere og synes jeg det er fantastisk gøy å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra trening og faste treningsvaner. Utrolig artig å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. Gleder meg til hver økt og ikke minst til responsen deres etter dere har gjennomført en økt! Du som er med gir meg også glede og motivasjon 🙂

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb

onlinetrener, personlig trener og gruppetrener

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

6 kommentarer

 1. Hei Trine! Vil styrkeøkter ligge på den Facebook siden, slik at man kan gjennomføre treningen når man har anledning ? Eller er den kun tilgjengelige når du er live, klokken 10?

  1. Trines Treningsglede

   Hei Marthe og takk for melding. Du har tilgang til alle øktene som er sendt live i tilsammen 7 uker og kan trene de akkurat når du vil 🙂 Ta kontakt på trine@trinestreningsglede.no for påmelding 🙂 Håper å høre fra deg! Trine

 2. Hei! Hvilke dager og klokkeslett har du live-sendinger? Og så lurer jeg hva som jeg bør ha klart av utstyr tul trenningen?, tenker da kilo på vekter til å starte med. Vh Irene

  1. Trines Treningsglede

   Hei og takk for spørsmål og interesse 🙂
   Vanlig online styrke sendes hovedsakelig live kl 11.15 mandager og onsdager og varer i 45 min. De fleste trener senere på dagen (evt dagen etter) etter lagrede sendinger, de blir liggende til fri bruk og du kan trene favorittøkter om igjen også. De gangene er det jo gøy om du er med live 🙂 Trine

 3. Gøril Skaflem

  Hei, har akkurat meldt meg inn hos deg! Jeg trener på egenhånd, da dine tider ikke passer for meg. Har prøvd å finne styrketrening live, men finner ikke ut av det Tror du må hjelpe meg inn! Gøril

  1. Trines Treningsglede

   Hei, mail er et bedre fora. Trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *