Tren med håndvekter – her er fordelene!

Helsedirektoratet slår fast at alle trenger styrketrening. I går og i dag forsikret jeg om at ALLE også KAN trene styrke. I dag vil jeg fremsnakke håndvekter som det foretrukne utstyret ved siden av alle mulighetene med egen kroppsvekt. Det enkle er ofte det beste, og trening med håndvekter er enkelt!

Som du kanskje har fått med deg gir jeg styrketrening ekstra oppmerksomhet denne uken etter invitasjon fra Helsedirektoratet som har dugnad og kaller denne uken for STYRKEUKA #hverdagsstyrke.

Glem alt som stresser deg, om det er såkalt funksjonell styrketrening, kettlebells, slides, supersett, EMOM og HIIT. Ikke gjør styrketrening mer komplisert enn det er. Styrketrening er enkelt og basisk når du bruker din egen kropp og noen sett med håndvekter. Se kjapt gjennom en klassisk helkropps styrkeøkt med vekter fra min online styrkegruppe HER. Du får trent hele kroppen effektivt, allsidig og variert hjemme. Når du har funnet styrkegleden kan du heller gjøre mer ut av det med diverse metoder og utstyr.

Fordelen med håndvekter:

Alle kan begynne å trene styrke med håndvekter. Øvelser med håndvekter skjer på alle nivåer, og kan starte med et sett fylte vannflasker. Her er flere fordeler med det enkle, tidløse utstyret:

  • Utstyret tar lite lass, er fleksibelt og kan tas med på hytta eller på reise.
  • Det slites aldri og kan brukes livet ut.
  • Du kan styrke hele kroppen meget effektivt hjemme.
  • Det er lett å gjøre treningen tyngre og lettere.
  • Du får tilgang til øvelser som gir kroppen allsidig belastning og variert trening.
  • Du har fri bevegelsesbane og fullt bevegelsesutslag, noe som gjør at du også aktiverer flere av de små musklene – som stabiliserer de større musklene.
  • Det gjør treningen og bevegelsene mer naturlige og overførbare til hverdagen og andre aktiviteter.
  • Du bruker mer energi i økten og øker muskelmassen mer effektivt.
  • Du styrker også i høyere grad koordinasjon og motorikk.
  • Treningen blir både enkel og smart.

Veiledet og overkommelig styrketrening med håndvekter rett hjem

Styrketrening med håndvekter gir dessuten rikelig med mestringsmuligheter fordi det er så lett å trene på sitt eget nivå. Dermed er det også ubegrenset med utfordringer og progresjonsmuligheter, som er motiverende i lengden. Med håndvekter kan du også varierer i det uendelige når den tid kommer for deg!

Et tilpasset styrkeopplegg med håndvekter og egen kroppsvekt får du servert som medlem i mine online styrkegrupper. Et ferdig opplegg som viser deg hva du skal gjøre, god instruksjon som viser deg hvordan du skal gjøre det og ukentlige forpliktelser gjør det enklere å komme i gang og å holde på regelmessig. I disse tider er online trening også en fin måte å «trene sammen» på som kan hjelpe deg opp av sofaen og gjennom høstmørket.

Medlem kan du ALLTID bli på toppen av bloggen, eller ved å klikke på bildet rett under  her nå.

Du får minst 1 mnd gratis når du melder deg inn hos meg. #egenreklame

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS


Har du temaer eller spørsmål knyttet til styrketrening som du ønsker at jeg tar opp i STYRKEUKE?

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *