Dette er «Motbakketrening i marka med Trines Treningsglede»

#egenreklame

KOM I FORM I MOTBAKKE

ÅRET RUNDT

med Trines Treningsglede motbakkegruppe i Oslo vest 

Ta kontakt for info om neste oppstart:

trine@trinestreningsglede.no

OG BLI MED DU OG

Kom i bedre form ved motbakketrening i gruppe med meg og en gjeng andre hyggelige kvinner. Vi bedrer kondisjonen hovedsakelig ved å gå (eller løpe) målrettet i motbakke. Treningen er svært skånsom, effektiv og lystbetont. Når vi gjør det sammen i gruppe og i tillegg ute så er sjansen for treningsglede maksimal.

Treningen passer for alle. I mine grupper tilrettelegger jeg alltid for at alle skal kunne oppleve både utfordring og mestring.  Ingen skal føle at de henger etter eller må vente på andre, men få mulighet til å ta seg godt ut på egent nivå. I alle Trines Treningsgledes treningsgrupper er det dessuten stort fokus på lystbetont og forsiktig start, gradvis og radig opptrapping og ikke minst treningsglede og treningseffekt.

Gruppene trener fast gjennom hele året på tirsdagskveldene fra klokken 18, avhengig av hvilken gruppe du er med i. Vi veksler mellom å trene i marka med utgangspunkt i Bogstad badeplass i sommerhalvåret og ved Midtstuen t-banestasjon (der skogsveien innover brøytes) i vinterhalvåret. Hver gruppe er på 8 ganger og koster 1350 kr.

Erfaringsmessig blir disse gruppene fort fulle, så vær rask med å melde deg på eller melde din interesse til meg: trine@trinestreningsglede.no. Har du fått plass kan du betale ved å klikke på bildet/linken:

Kom i bedre form ute og sammen – det er nydelig, ,vakkert, magisk og trygt å trene ute i marka når vi gjør det sammen. Og med målrettet gåing blir det god effekt og fremgang.

Opplegget følger myndighetenes retningslinjer for smitteverntiltak, og alle bes følge opp dette på best mulig måte. Mer info kommer til påmeldte.

Hvem passer gruppen for?

Lavterskelgruppen passer for mosjonister som har gått turer fra før og som ønsker å bedre kondisjonen ved å gå eller løpe på en skånsom og svært effektiv måte. Gåferdigheter er alt du trenger fra før. Dårlig kondis og for mange kilo er ingen hindring.

Gruppen er perfekt for den som vil trene seg opp til og delta i virtuelle motbakkeløp inntil de vanlige motbakkeløpene kan gå sin gang igjen. Treningen er dessuten en ypperlig form for forberedelse for alle som skal gå i fjellet eller bare komme bedre i form.

Har du spørsmål, send kjapt til: trine@trinestreningsglede.no.

En utfordring alle kan klare

«Oslos Bratteste», andre motbakkeløp og motbakketrening generelt er utfordringer alle kan klare! Men ikke alle har motivasjon til å oppsøke brattbakker og gyve løs alene eller vet hvordan de skal trene seg opp. La meg gi deg et hyggelig motbakkemiljø, gjennomteke økter samt vennlige push opp høydemetrene.

Det har vært stor interesse for mine motbakkeGÅgrupper, som har foregått både grusbakke, gressbakke, trapper og grusveig. Du kan forvente god fremgang om du trener kondisjon 3 ganger per uke, inkludert motbakketreningen vår. Bruk gjerne mine kondisjonsprogram ved siden av.

MELD DEG PÅ STRAKS og sikre deg plass.

Mer om hvorfor motbakketrening passer så godt for mosjonister HER!

Mer om hvem «Trines Treningsglede motbakkegågruppe» passer for:

 • Alle som vil bedre kondisjonen ved å gå.
 • For utrente som trenger en god tilvenning og en veldig oppløftende og effektiv start på motbakketrening.
 • For deg som har gått en del fra før som vil gå intervaller, og få pulsen godt opp.
 • For deg som er i god form fra før og som er ute etter å få pulsen høyt nok ved å gå.
 • For deg som trener for å delta i Oslos Bratteste eller andre (virtuelle) motbakkeløp, enten det er første gang eller du har gjort det før.
 • Du trenger variasjon i treningen din og et hyggelig og motiverende fellesskap.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Håper å høre fra deg, dette gleder jeg meg til å fortsette med!

Hilsen Trine 🙂

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

2 kommentarer

 1. Jeg ønsker å være med på motbakketrening. Anbefalt fra Tove Mette Emdal

  1. Trines Treningsglede

   Herlig, du har mail. Vær rask 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *