Stiv og støl hele uken

I nesten tre uker lå jeg mye flat, og bevegde meg lite. Bare litt rundt i huset. Det kjentes denne uken gitt. Alle forsiktige «kom i gang» økter resulterte i stølhet over det hele. Til og med en tøyningsøkt gjorde meg støl.

Styrken måtte gjenopptas med litt lettere vekter og på den første løpeturen fikk jeg trøbbel med plager jeg ikke har kjent siden april. Kroppen knirket rett og slett etter pause, akkurat som trærne jeg løp forbi i vakre marka.

Altså, hele tre ukers pause er ikke å anbefale om man ikke må. Hviledager må til. Sykdom skjer. En ukes pause er helt ok. Men kroppen trives så åpenbart best med bevegelse. Jevnt og tritt. No dout! Og formen er ferskvare, det vet vi og det kjenner jeg nå. Et lite tilbakesteg.

Det positive er at de fleste kan trene og være fysisk aktive regelmessig om de vil og gidder. Og ikke minst, hvis man er det og blir syk i tre uker, så tar man tapt form raskt igjen om man kommer raskt tilbake på sporet igjen.

Uken har likevel vært nydelig på trening. For det føles fantastisk å komme tilbake til treningsgruppene mine ute og online, og trene dem. Det kjennes godt å bruke kroppen igjen. Gjensyn med etterlengtede marka gjør underverker. Å svette skikkelig er digg på sitt vis.

Og hold deg fast; jeg har vært på dance step i helgen, for første gang siden før corona, dvs enda lenger for jeg var jo syk hele vinteren. Er det et helt år siden???? Og det gikk overraskende bra. Kroppen var med på alt og ingen antydninger til noen plager under foten eller knirkingene fra løpeturen to dager før. Det var en rolig start ettersom instruktøren også har slitt med heftige luftveissykdom. Passet jo meg bra. Så må jeg si jeg gleder meg til å komme i «dance»-form i vinter og gå på tøffe timer. POW!

Er du fortsatt ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke?

GRIP SJANSEN NÅ – du får hele 2 MND gratis om du melder deg inn her innen kl 24.00 I dag søndag 11.oktober.

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

Ingen bindingstid!

 

Ukens motgang/medgang

Om jeg ikke sier at de plagene som kom tilbake for fullt da jeg prøvde meg på en litt lengre løpetur etter sykdom plaget meg litt og gjorde meg litt deppa, så lyver jeg. Men jeg prøver å tenke at det er det å komme i gang med løping og bevegelse som skal til, og minne meg på hvor utrolig bra jeg ble kvitt dette sist da jeg lyttet til kroppen og gikk gradvis frem. Da blir det lytting som må drive øktene i oktober og ikke målet om «halvmaraton» 31.okt, desverre. Ett skritt tilbake.

Min plan i uken som komme

Vel, denne uken kom jeg gradvis i gang igjen. På jobb og trening. Ble stiv, støl og knirkete. Helgen har vært oppbyggende, høstlig og ybersosial på barnas vegne (masse besøk hos oss torsdag-søndag av skjønne gutter og jenter). Nå er er jeg superklar for en frisk og aktiv uke, og ønsker nye og gamle medlemmer hjertlig velkommen på styrketrening i morgen. 40 gode minutter med vekter, for HELE vår kjære kropp. Let’s move!

Få det lettere og morsommere og effektivt ved å:

  • FØLG ett av mine 8 ukers kondisprogram – klikk her
  • BLI MEDLEM i en av online styrketreningsgruppene – klikk her

Hvordan har du det denne søndagen?

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *