GAVE PÅ VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE: 2 mnd gratis online styrketrening – MELD DEG PÅ!

#egenreklame

STERK KROPP – STERK PSYKISK

TREN DEG STERK

med Trines Treningsglede online styrketrening

KNALLTILBUD NÅ:

Meld deg på for 2 mnd GRATIS deltakelse innen kl 24.00 søndag 11. okt!

Trening gjør at vi har det bedre, uansett utgangspunkt. For å markere Verdensdagen for psykisk helse lørdag 10.oktober ønsker jeg å dele ut to måneder gratis online styrketrening.

Jeg gir bort to mnd gratis med drahjelp, oppfølging og styrkeøkter som du kan benytte hjemme i din egen stue. Øktene gjør du med meg på skjermen i lukket Facebook-gruppe. Trening i et motiverende fellesskap er godt for både kropp og sinn. Mange bedrer sin psykiske helse rett og slett ved å trene regelmessig og sammen med noen. Med den fineste onlinegjengen min blir trening lettere og veldig hyggelig.

Styrkeopplegget kan dessuten gi struktur i hverdagen, store mestringsmuligheter, personlig utvikling, selvtillit og mye glede i tillegg til de fysiske effektene (økt styrke, bedre holdning, økt forbrenning, utsatt aldring osv).

GRATIS-TILBUDET GJELDER alle nye abonnenter tom SØNDAG 11.oktober klokken 24.00!!!

MELD DEG PÅ NÅ – KLIKK PÅ DEN BLÅ KNAPPEN HER!

De to første mnd er gratis. Det er ingen bindingstid!

Styrketrening online med meg finnes i to litt ulike grupper. Tilbudet gjelder begge. Les hva som er forskjellen på gruppene i dette innlegget!

Velg den gruppen som passer målet ditt!

Hjemmetrening har fått en renessanse 

Styrkeøvelser med vekter har alltid vært effektivt. Å trene hjemme i stua med meg på skjermen i lukket Facebook-gruppe passer alle uansett nivå og funker ekstra godt nå i disse corona-tider! Konseptet egner seg dog alltid godt for den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan eller kvier seg for å trene på treningssenter og blant andre.

Har du liten tid, er konseptet mitt dessuten et smart valg da treningen er effektivt lagt opp i seg selv og ved at du sparer tid ved å slippe å dra noe sted. Ekstra motiverende!

Helårskonseptet gir god effekt året rundt og progresjonsmuligheter. Som medlem får du to livesendinger med helkroppsøkter ukentlig i online-perioder samt at du har tilgang til et stort arkiv med et bredt utvalg økter til en hver tid og i offline-perioder. Du kan dermed året rundt trene så ofte du vil, hvor og når du vil- Dermed kan du få så mye du selv ønsker ut av medlemskapet.

Konseptet er populært og de aktive brukerne er veldig fornøyd. Du kan lese tilbakemeldinger på min instagramprofil @trinestreningsglede under hashtagg #onllinestyrketreningdeltaker eller se bildet her med noen eksempler..

BLI MED Å PRØVE DA VEL!

HUSK fristen er søndag 11.oktober kl 24.00!!!

MELD DEG PÅ HER

Du kan lese mer om de to ulike online styrkegruppene her…

HVILKEN PASSER BEST FOR DEG?

 1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening». Les mer om gruppen her
 2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Tren med oss – og bli sterkere fysisk og psykisk

Håper vi sees! 🙂

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

2 kommentarer

 1. Jorunn Sofie Hansen

  Hei,
  Dette høres positivt ut. Hvis det passer i «min kabal» så blir jeg med.

  Hvilke dager / klokkeslett er treningen?

  Mvh Jorunn

  1. Trines Treningsglede

   Hei Jorunn, dette tilpasses din kabal – det er det som er så gjennomførbart. Livesendingene er hovedsakelig mandag og onsdag formiddag, men du trener, evt etter lagret sending, når det passer beste for deg. Noen er med live, og de fleste trener så fort de kan etter jobb, på kvelden eller dagen etter. Eller to dager etter. Hiv deg med – det taper du ingen ting på 🙂 Snarere tvert i mot. Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *