Ikke tro ting blir enkelt


Hei mandag! Da er jeg endelig tilbake på kontoret etter neste to uker i sjukestua. Så deilig som alltid, når man blir friskere og bedre!

Helgen har vært rolig og litt rar. Vår eldste gutt har nesten ikke vært hjemme, bare kost seg hos venner både natt og dag. Uvant og veldig fint og. Vi har ikke kunnet invitere hjem på lenge og jeg unner han å være med kompiser. Han blir større og har også godt av å bryne seg på å sove borte og bli bedre kjent med andres foreldre/familie. Og gjett om det er luksus å få egentid med lillebror da, som har hjulpet med å bære ved, rydde oppvask og tenne i peisen…

.. men Gud så kos å få hjem Magnus på søndag ♥

Vel, takk for alle som har lest bloggen den siste tiden og uken. Det koster litt å dele ærlig av det svingende treningslivet og den trøblete helsen, og da er det også ekstra hyggelig med tilbakemeldinger fra dere om at dere setter sånn pris på og finner det inspirerende at jeg deler både opp- og nedturer – og nettopp på en ærlig måte. Takk ♥

Ukens tips fra meg får du under bildet.

Bli med i Facebook-gruppen

hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året

– der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
Vi nærmer oss en super oktober-utfordring.

Klikk på bildet for å MELDE DEG INN!

Ukens tips fra meg; Aldri forvent at varig vektnedgang, eller toppform for den saks skyld, blir lett eller uten svingninger. Om du er forberedt på at det er krevende, at det kan gå noen skritt tilbake underveis og at endring tar tid, så får du litt mer krefter til å stå løpet ut ❤️ For det er fullt mulig ?

Riktige forventninger til prosessen og det som kreves av deg betyr ikke at du skal være pessimistisk. Du kan og må ha god tro på at du skal vinne racet, være løsningsorientert, se muligheter, tenke positivt og belønne små måloppnåelser underveis.

Don’t give up!

Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *