Helseutfordringene har forandret meg

Hei sjuk fredag! Aller først vil jeg takke for tilliten. Nå er det ganske mange som takker ja til personlig oppfølging av meg gjennom «online styrke»- medlemskapet, og det er en ære rett og slett.

Det betyr at flere deler mer av sin situasjon og sine personlige mål og at jeg får jobbet med treningsveiledning og motivasjonshjelp på en mer individuell og interessant måte. Jeg håper og tror det skal hjelpe enda flere videre mot ønsket om en aktiv livsstil og en sunn, sterk og god fysikk.

Gleder meg til fortsettelsen og håper alle som ikke er medlemmer ennå benytter seg av HJEMMETRENINGS-KUPPET som jeg la ut på bloggen i går HER. Hele 2 mnd gratis! Frist søndag kl 24.00! MELD DEG INN! #egenreklame

Helseutfordringene har forandret meg

At jeg har endret meg etter å ha født to barn, blitt mamma, opplevd langvarige helseproblemer og et ufrivillig jojo-treningsliv, er helt sikkert. Jeg merker det både som person og veileder/trener/coach.

På jobb har jeg alltid vært interessert i mennesket «der de er», og tatt utgangspunkt i dette. Men det er klart at jeg har en enda større ydmykhet for at livet, hverdagen og helsen er skjør nå, som jo såklart påvirker min og din trening, livsstil og muligheter.

Jeg har også fått en større forståelse for at hver situasjonen er unik og at generelle råd ikke nødvendigvis er godt nok og så gode for så mange som jeg før har trodd. I tillegg har jeg sett at det at jeg ikke gir opp når livet hår i motbakke men er tålmodig, tenker langsiktig og lytter til kroppen, har ført frem for meg og samtidig vært motivasjon for andre til å stå på.

Som mamma og syk har jeg erfart i praksis at energien ikke alltid strekker til og at det faktisk ikke bare er å legge en treningsplan til enhver tid og så følge den. Jeg har også lært å lytte til kroppen «the hard way». Skulle ønske jeg var rå på dette fra før, men det er aldri for sent. Jeg er mer villig til å se signaler fra kroppen OG ta signalene nå. Altså justere meg. Jeg ser verdien i å roe ned på noen områder for å holde balansen totalt. Full fres er gøy – men ikke overalt samtidig.

I starten av sykdomsforløpet og oppbyggingen av treningsbloggen bekymret det meg at jeg ble syk og satt ut av spill. Jeg vurderte ikke å snakke om det. Og ønsket ikke fokus på det. Men så skjønte jeg at problemene vedvarte og ble begredelig relevante for treningen, livsstilen og kroppen min. Og at noe annet enn å dele åpent ville skapt enten en ren faglig treningsblogg eller en «fake» historie. Ingen av delene var av interesse.

Dessuten forstod jeg ganske raskt at det kunne ligge svært mye viktige budskap og god motivasjon for følgerene mine dersom jeg formidlet de utfordringene som kom – uten å sutre. Dersom jeg delte hvordan jeg taklet disse på kort og på lang sikt og hvordan jeg trente underveis. Dersom jeg tok dere med på reisen – livet, rett og slett!

Jeg har vært gjennom dalende form, økende vekt, sykdom og vrede. Hvorfor kunne det være til inspirasjon for andre? Fordi et liv med oppturer og nedturer er virkeligheten for de fleste av oss. Jeg vil tro for oss alle på ett eller annet tidspunkt i livet. Og så handler det jo da om tilnærmingen til og taklingen av utfordringene. Hvordan reise seg? Og å se at for meg og dermed alle så finnes det løsninger om man vil, fremgang om man er tålmodig og mange små måloppnåelsene underveis. Er ikke det inspirasjon vi alle kan trenge i ny og ne?!?

Les denne fine tilbakemeldingen som kom på mail forleden:

«Vil og nytte høve til å takke deg! Du er ein veldig flink treningssbloggar og formidlar gode verdiar i forhold til trening, kropp, vekt og helse!  Kjekt å lese om at du er blitt så mykje friskare og kan trene kva du vil! Samstundes har det vore veldig interessant å følgje deg gjennom tida der du har hatt store utfordringar med helsa di. Sjølv har eg og hatt ein periode på fleire år der eg har hatt ulike helseplager, og har funnet både inspirasjon og trøyst i å lese bloggen din! Det er ikkje alltid så enkelt at det er berre å legge ein plan å følgje den, det har både eg og du erfart!»

SÅ SANT SÅ SANT, og hyggelig skrevet ♥

Jeg er veldig glad jeg valgte å dele åpent. Gjennom denne reisen har det blitt enkelt for meg å finne en veldig ekte og ærlig måte å formidle på, som har blitt «meg» som treningsprofil og som jeg er stolt av, fortrolig med og som jeg vil ta med videre.

Og i disse årene har jeg opplevd en interesse, en varme, en tillit og en kontakt med dere som jeg overhode ikke forutså. Dere har satt sånn pris på at jeg har tatt dere med på denne krokete ferden. Og vært en støtte til og med. Tusen takk for det!

Fremover håper jeg på god helse for både dere og meg. Vi skal uansett hva som skjer alltid gjøre vårt beste ut i fra situasjonen vi er i og leve et så fysisk aktiv liv som mulig. Med tilpasninger! Fordi vi fortjener det, trenger det og det gir så mye tilbake mentalt og fysisk. Et liv uten trening er uaktuelt, så derfor skal vi bare fortsette å se etter muligheter og løsninger alltid. Alle sammen!

Trenger du hjelp til trening som drar deg i samme retning som målet om vektreduksjon?

KLIKK HER OG MELD DEG PÅ TIL SPESIALPRIS INNEN 

søndag kl 24.00

gratis 2 mnd

Apropos løsningsorientert og positiv!!!! Er det flere som er spente på hvordan det går med Birgitte Skarstein videre i Skal vi danse? Vel jeg tar av hatten og på kosedressen og benker meg foran skjermen i morgen. Ikke for det, jeg har bodd i kosedress siden onsdag da jeg pådro meg en forkjølelse. Venter på svar på corona test og håper å bli fort frisk. Men akkurat nå er det skralt her og vi tar det bare helt piano så lenge og lytter til kroppen.

God helg til deg!

Hilsen Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *