En utrolig viktig helg

«En kule varmt» er vel en god beskrivelse av uken (e)  som gikk. Med to skolebarn, lekser, venner med hjem, svømmetrening, fotball, sykkeltrening, kamper, foreldremøte, møte i sportsutvalget, matpakke-storproduksjon daglig, samt hage- og husarbeid i tillegg til to jobber og egen trening, så har vi knapt rukket å snakke sammen annet enn nødvendig planlegging. (Vi skjønner ikke hvordan dere klarer å få tiden til å gå rundt dere med tre barn, oppussingsprosjekter og ikke så fleksible jobber som oss eller alenemødre/fedre!!! KUDOS!!!)

Den hektiske uken som gikk er ikke så ulik hverdagen generelt egentlig. Man blir kjærester med spisskompetanse på intensivt og langvarig «teamwork». Fra morgen til kveld (og natt i perioder) og fra mandag til søndag. Som er fint og vakkert. Men også altoppslukende, praktisk, logistikk-fokusert og lite romantisk.

Derfor var denne helgen så viktig. Derfor er det viktig å dra bort sammen en til to ganger i året bare vi to. Derfor er det viktig med kjærestekvelder innimellom. Derfor er det så utrolig viktig å prioritere kjærligheten. Bare være sammen alene. Stoppe opp litt sammen og dyrke «vi to». Jobbe med og ta vare på ekteskapet, sa et litt skadeskutt skilsmissebarn… ♥

Skravle i bilen, uavbrutt, som da vi møttes. Ta en drink med venner etter jobb, uten ansvar for noen. Spise god mat ute, leeeenge. Kjenne på hvor godt det er med rødvin igjen.

Være pliktløs en kveld, og påfølgende morgen og formiddag og kveld…kjenne på stillhet, takknemlighet, kjærlighet fra den andre. Gjøre ting man liker samnen. Trene  sammen. Løpe, som vi liker, sammen..


Løpe til vi ikke gidder mer. Ta drink i ettermiddagssolen. Gå i bassenget sammen. Bare nyte. Skru av fars- og morsinstinktet en stakket stund. Fortsette på samtalen vi begynte på under middag nummer en bare oss to ♥ Få muligheten til å kjenne på følelsene, kjærligheten og det romantiske..

Dyrke kjærlighet og lade foreldrebatteriene på en gang. Ikke dumt!

Vi har gjort det litt målrettet hele veien. Planlagt for det frem i tid. Satt av tid bare vi to. «Dyttet» barna over på andre da de kom, fra de var små. Prioritert å gi forholdet næring. Dyrket kjærligheten. Styrket, vedlikeholdt og pleiet barnas og familiens fundament. Jobbet jevnlig for at vi skal tåle krevende faser, belastninger og utfordringer som småbarnsforeldre har. Men også for at vi skal oppleve kjærlighet og fin kjærestetid og voksen tid underveis. Være foreldre som fortsetter å være kjærester.


Vi har fått til disse kjæreste-stundene så langt. Vi har holdt kjærligheten varm. Vi er faktisk ute på den andre siden av småbarnsfasen og vi er verken lei hverandre, fremmede for hverandre eller bekymret for om vi har noe felles lenger eller har noe å snakke om når det plutselig er stille og bare oss to ♥

Å ta kjærestetid og bare være voksne sammen er ekstremt viktig spør du meg og spesielt for de som har en hektisk hverdag.


Trening denne helgen ble både sosial, koselig, romantisk og hard. Lørdag varmet vi opp sammen og dro til hver vår base for intervalltrening. Søndag hadde begge rolig langkjøring og vi hadde en plan sammen. Men vi møttes ikke før til slutt likevel, men det føltes samkjørt likevel. Så kos å få litt del i den andres trening igjen! Og bruke kroppen sammen. Etterfulgt av dusj, basseng og middag.

Jeg sparte bevisst 2/3 løpeøkter til helgen med Frode da jeg visste at det ville passe å gjøre sammen med han. Så i ukedagene som gikk har jeg hatt styrkeøkter og bakkeøkter med kundene mine og en lang tur i marka. Flott uke totalt sett! Og tusen takk til alle som ble med på kjerne/mageøkten på fredag eller i etterkant. Kjempegøy!

Jeg følte meg støl innvendig både lørdag og søndag, du og?

Er du fortsatt ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke?

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

første måneden gratisTake home-message til deg: 

  1. OM styrke. Alt er bedre enn ingenting! En øvelse om dagen er bedre enn ingen.
  2. OM kondisjon. Vi har to flotte utetreningsmåneder nå. Bruk dem!
  3. OM bevegelighet. Det er lurt å gjøre det etter kondisjonstrening når du allerede er varm i kroppen.

Min plan i uken som kommer: Sjekk min Instagram post i morgen ➡️ @trinestreningsglede og bli inspirert til en kanon treningsuke!

Få det lettere og morsommere og effektivt ved å:

  • FØLG ett av mine 8 ukers kondisprogram – klikk her
  • BLI MEDLEM i en av online styrketreningsgruppene – klikk her

Har du hatt en fin helg? Hvordan har din treningsuke gått?

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *