En periode med mye utetrening fortsetter

Om høsten er det verken for varmt eller for kaldt å trene ute. Det utnytter jeg og fokuserer ekstra mye på å legge kondisjonstrening nettopp utendørs, til tross for at mørketiden også har sine utfordringer.

Les også: Høsten blir utfordrende – slik skal vi naile treningen 

Frisk luft, uteomgivelser, vær og natur har uansett så mange fordeler og høsten er jo bare nydelig. Sterkere motivsjon og flotte opplevelser er kanskje det aller beste med utetrening nå.

Jeg vet at når vinteren kommer så er det aktiviteter både familie og jeg gjør ute. Både slalåm, langrenn, skøyter, turer, joggeturer og motbakketrening er noe jeg gleder meg til i vinterlige omgivelser og stjerneklare kvelder.

Men i hverdagen slukes det ikke mil og treningsturer ute i ti minus og kaldere for min del, og jeg forventer generelt mindre utetrening totalt i løpet av vinteren.

Som er helt fint. Periodisering er bra, og det er mye jeg vil gjøre inne som vinteren passer bra til, som yoga, dance step, morsomme økter på mølle, korte og intensive puls økter i kjelleren og kanskje midlertidig mer styrketrening.

Derimot slukes det kilometre ute nå! For det er så behagelig, fritt, enkelt, vakkert og flott.

Akkurat denne helgen har jeg ikke fått vært så mye ute, for jeg har hatt så lang liste med gjøremål jeg har VILLET få gjort inne hjemme.
Men jeg fikk til en rolig løpetur i Nordmarka i ettermiddag, som var tung og deilig på en gang. Og jeg har en treningsuke bak meg med mye frisk og skarp luft, sol i kinnene, regndrypp i håret og rustne farger på vei.

Jeg har også brukt den siste uken godt til å forberede meg, spikre rutinene og øke bevisstheten rundt at været aldri skal stoppe meg. Derfor er nå alle smarte høsttreningsklær og effekter funnet frem. Jeg er klar for utetrening og til å møte mindre lys, mer vått, meg glatt og synkende energi.

Styrkeøktene er aller best inne spør du meg. Jeg liker det faste miljøet, utstyret, matten, forutsigbarheten, planen og effektiviteten. Ikke minst stortrives jeg meg å trene med online gjengen min, og ha fokus på å levere varene til dem også, under stabile forhold.

Så jeg er kjempefornøyd med uken!

Og gleder meg til å følge forvandlingen og høst-eventyret på kloss hold, ved å være litt ute hver uke/helg. Eller helst, MYE ♥ Du og?

Er du fortsatt ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke?

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

første måneden gratis

 

Take home-message til deg: 

  1. Sjekk neste ukes værmelding og legg den lengste kondis økten ute til denne dagen/ettermiddagen om du kan.
  2. Tren ute i all slags vær, det kjennes så levende og bra.
  3. Huk av i kalenderen for ukens treningsøkter i dag, og prioriter det!

Min plan i uken som kommer: 

Ikke fått sett på det ennå…Sjekk min treningsplan for uken på Instagram i morgen; @trinestreningsglede eller klikk her

Få det lettere og morsommere og effektivt ved å:

  • FØLG ett av mine 8 ukers kondisprogram – klikk her
  • BLI MEDLEM i en av online styrketreningsgruppene – klikk her


Da er snart «Skal vi danse»-premiere helgen over, he he. Jeg må si det ble bra. Frode var med ♥ Og selve programmet leverte som bare det. Jeg tror det må være en av de beste premierene på den måten at alle så ut til å kose seg og glede seg over å være på parketten – både kjendisene og alle de nye proffdanserene. Det smitter jo over på oss! Dessuten er det for en gang skyld sånn at jeg vet hvem nesten alle er fra start, og det er gøy. «Nykommeren» for min del var han Paradise Hotell fyren fra Bergen, som jo var en skikkelig sjarmis og en ny energi i det sirkuset. Spent på hva han kommer med.

Gleder meg til en ny uke! Det er så fint å følge barna og deres hverdag om dagen. De forteller mye hver dag, og jeg vet jeg/vi er veldig heldige for det. Vi spør mye og altså!

Vel, hvordan var din helg?

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *