Tid for endring

Så mye lavere temperaturer er det ikke. Det er den skarpe høstluften som er kommet og som gjør en forskjell når jeg står på trappen om morgenen for å sjekke barnas klesbehov og for å susse dem avgårde til skolen.

Vi er midt oppe i årstidsskifte. På trappene til ny sesong. Det er tid for endring.

Litt i garderoben, litt i kjøleskapet, litt i stuen, litt ved inngangspartiet, litt i aktivitetene, litt i hodet, litt i treningsplanen… Mer?

Trenger du hjelp til trening som drar deg i samme retning som målet om vektreduksjon?

KLIKK HER OG MELD DEG PÅ STRAKS! 

gratis 1 mnd

Jeg er en person som liker å gå litt inn i ting, og årstidene er et eksempel. I helgen blir det «høst» rundt meg i heimen. Og naturens vakre omveltning skal suges inn.

Når det er HØST vil jeg ha mest mulig høst. Og være tilstede i den tiden og nyte den. Akkurat som jeg gjorde med sommeren. Da blir jeg «ferdig» for denne gang og tilfreds. Jeg liker å føle at jeg «var der». Levde ut årstiden.

Så i helgen ryker alt av sommerlige effekter ute og inne, og jeg skal prøve alt jeg kan å få pakket bort sommergarderoben og. Klarer jeg i tillegg å få inn høst/vintergarderoben og skape lun og rusten stemning i stuen, er jeg superfornøyd. Vi får nå se. Vi skal jo kose oss litt ute og sammen 🧡

Treningen har gått som planlagt IGJEN og jeg GIKK inn i helgen i dag. Jeg har kun en liten styrkeøkt på planen i morgen og en god kondisøkt på søndag. Hva med deg?

Blir det sommer og slaraffenliv eller høst og hurramegrundt? 😅 Og bryr du deg om omgivelsene rundt eller har du en mer praktisk enn «feng shui» tilnærming?

Uansett – god absolutt siste sommerhelg!

Hilsen Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *